Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Taller de jocs de taula

Jocs de taulaDia: dilluns 15 d'abril de 2019

Hora: 17.00h

Lloc: sala d'actes del Casal Cívic

Adreçat a famílies amb infants de 5 a 9 anys.

Les places són limitades prèvia inscripció a la Biblioteca.

El taller és a càrrec de LU2, una petita empresa familiar creada per la Natàlia i el Xavier que va iniciar l’activitat el 2011 amb l’objectiu de difondre el coneixement dels jocs de taula com a recurs pedagògic als centres educatius i oferir una alternativa de lleure a les famílies. Durant aquest taller d'una durada aproximada de dues hores, els participants podran jugar a diferents jocs educatius recomanats per l'edat dels participants.

Es tracta de conèixer opcions de jocs de taula educatius, 100% recomanats per una empresa especialitzada. LU2 són especialistes en Game-Based Learning, aprenentatge basat en jocs i a Lu2 busquen, trien, proven, donen a conèixer i venen els millors jocs de taula per a l’educació: divertits i pedagògics, jocs ben dissenyats i fets amb materials de qualitat, jocs que estimulen la intel•ligència i la relació entre persones de qualsevol edat. 0% de piles, 0% de pantalles i un 100% de diversió. Consideren que cal crear un espai i un temps en el qual poder compartir una experiència real, sense tecnologia, amb les persones que ens envolten: de la mateixa o de diferents generacions, de la mateixa o de diferent cultura amb jocs fets amb materials, formes i textures diverses que es poden tocar i manipular.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat