Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Quart taller 'Educar amb coaching'

CartellDia: dimecres 10 d’abril de 2019

Hora: 19.30h

Lloc: Biblioteca

Amb el títol "Autoestima saludable: el poder de l'elogi" a càrrec de Blanca Sisó.

En aquest quart taller del cicle d’Escola de Família descobrirem com es construeix i destrueix la pròpia imatge i què podem fer des de l’entorn familiar per afavorir la creació d’autoestimes ajustades. Els educadors aprendran com utilitzar l’elogi d’una manera efectiva per reforçar la seguretat en sí mateixos dels infants i també la relació de confiança que establim amb ells. Reflexionarem en busca d’un estil educatiu que fomenti una major tolerància a l’opinió dels altres i descobrirem el què diuen els experts sobre la opció de la disciplina del no-càstig.

Objectius:
• Prendre consciència de la importància de cultivar la pròpia autoimatge per afavorir l’autoestima saludable dels nostres fills.
• Descobrir nous models, eines i recursos per potenciar aquesta autoestima.
• Interioritzar diferents eines i desenvolupar un pla d’acció per incorporar-les a l’entorn familiar.
• Potenciar el benestar personal i familiar.

Continguts:
• La pròpia imatge. ¿Com es construeix i destrueix l’autoestima?
• Eina “Construint una autoestima”.
• Tolerància a la crítica.
• L’elogi efectiu.

Aquest és el quart taller del cicle Escola de Família. Educar amb coaching adreçat a pares i mares que es durà a terme el segon dimecres de cada mes fins al mes de juny.

Blanca Sisó Aresté és Master Coach en Educació, educadora, humanista, facilitadora d'eines de coaching i mindfulness. Diplomada en Magisteri. Especialitzada en intel•ligència emocional. Té experiència com a educadora en les diferents etapes dels infants (de 0 a 12 anys) i amb persones amb discapacitat i patologies mentals. Experta universitària en Coaching per Do-Ceo Training i la UdL. Formada en Mindfulness (metodologia MBSR amb Palouse Mindfulness). Creadora del projecte "Creixent amb coaching" i redactora de blogs.
 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat