Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Ruta literÓria 'Balaguer i Teresa PÓmies'

Dia: diumenge 29 de setembre de 2019

Hora: 11.00h

Sortida des de l'Estació de Tren i arribada a la casa natal de l'escriptora al carrer Pintor Borràs, 12.

Aquesta ruta literària té l'objectiu principal d'entendre i endinsar-nos en l’obra de l’escriptora des de diferents vessants. Així, a més de conèixer els aspectes biogràfics i llegir fragments de l’obra de Teresa Pàmies, convidarem els assistents a descobrir els indrets que van inspirar la seva obra i que van ser presents al llarg de la seva vida. La lectura de textos anirà a càrrec de la Biblioteca Margarida de Montferrat i el Museu de la Noguera, amb l'acompanyament de la Companyia Laberta Delpoblet.

L’Any Teresa Pàmies és una de les efemèrides que la Generalitat ha inclòs com a commemoració de Govern d’aquest 2019. Està impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura i comissariat per l’escriptora i periodista sabadellenca Montse Barderi. Tot plegat, amb la col•laboració estreta de la família de Pàmies i en especial del principal ‘custodi’ del seu arxiu personal i literari, el també escriptor Sergi Pàmies. Des de la ciutat de Balaguer s’ha preparat un programa d’activitats per homenatjar l’escriptora balaguerina a més de la ruta literària inclou un gran espectacle al Teatre municipal com a actes destacats.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat