Biblioteca Margarida de Montferrat

Espectacle infantil 'Hola, soc la Teresa: un viatge per la vida de Teresa Pàmies'

CartellA càrrec de la Companyia Laberta Delpoblet

Dia: dimecres 9 d'octubre de 2019

Hora: 11.00h

Lloc: Teatre Municipal

Adreçat a infants de Cicle Mitjà de Primària i emmarcat en el Pla Municipal de Dinàmica Educativa per commemorar el centenari del naixement de l'escriptora balaguerina.

Amb un mer canvi de sabates i algun gir en el seu vestuari, l'actriu anirà presentant al públic la vida de Teresa Pàmies amb un to distès i un llenguatge proper per a fer arribar la història del personatge als espectadors més menuts.

L'espectacle pretén donar a conèixer la figura de Teresa Pàmies al públic infantil a partir d'anècdotes de la seva vida.

L’Any Teresa Pàmies és una de les efemèrides que la Generalitat ha inclòs com a commemoració de Govern d’aquest 2019. Està impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura i comissariat per l’escriptora i periodista sabadellenca Montse Barderi. Tot plegat, amb la col·laboració estreta de la família de Pàmies i en especial del principal ‘custodi’ del seu arxiu personal i literari, el també escriptor Sergi Pàmies.

Des de la ciutat de Balaguer s’ha preparat un programa d’activitats per homenatjar l’escriptora balaguerina amb una ruta literària i un gran espectacle al Teatre municipal com a actes destacats.