Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Espectacle infantil 'Hola, soc la Teresa: un viatge per la vida de Teresa PÓmies'

CartellA càrrec de la Companyia Laberta Delpoblet

Dia: dimecres 9 d'octubre de 2019

Hora: 11.00h

Lloc: Teatre Municipal

Adreçat a infants de Cicle Mitjà de Primària i emmarcat en el Pla Municipal de Dinàmica Educativa per commemorar el centenari del naixement de l'escriptora balaguerina.

Amb un mer canvi de sabates i algun gir en el seu vestuari, l'actriu anirà presentant al públic la vida de Teresa Pàmies amb un to distès i un llenguatge proper per a fer arribar la història del personatge als espectadors més menuts.

L'espectacle pretén donar a conèixer la figura de Teresa Pàmies al públic infantil a partir d'anècdotes de la seva vida.

L’Any Teresa Pàmies és una de les efemèrides que la Generalitat ha inclòs com a commemoració de Govern d’aquest 2019. Està impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura i comissariat per l’escriptora i periodista sabadellenca Montse Barderi. Tot plegat, amb la col·laboració estreta de la família de Pàmies i en especial del principal ‘custodi’ del seu arxiu personal i literari, el també escriptor Sergi Pàmies.

Des de la ciutat de Balaguer s’ha preparat un programa d’activitats per homenatjar l’escriptora balaguerina amb una ruta literària i un gran espectacle al Teatre municipal com a actes destacats.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat