Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


'Story Times: The far West' a cārrec de Kids&Us Balaguer

CartellDia: divendres 4 d'octubre de 2019

Hora: 18.00h

Lloc: Biblioteca

Durada de l’activitat: 30 minuts.

Primera hora del conte en anglès "Story Times: The Far West" a càrrec de Kids & Us Balaguer.

Es tracta d'un nou cicle d'hores del conte  en anglès adreçades a infants de 3 a 8 anys. És una activitat de caràcter mensual que esperem que tingui molt bona acollida entre els infants de Balaguer.

Què és una Storytime for Kids?
L'hora del conte (en anglès Storytime) és la representació d'una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per assegurar que els nens puguin gaudir d'un espectacle en anglès.
En què consisteix?
Durant la Storytime s’interpreten contes que ha pensat i desenvolupat l’equip pedagògic de Kids&Us per oferir als més menuts unes històries divertides i entenedores gràcies a les quals es facilita la interacció entre els actors i el públic.
En aquesta ocasió el Xèrif té un cavall que sempre dorm. El Gran Cap el troba i, com que no sap que és el cavall del xèrif, se l'emporta cap a casa seva. Quan el xèrif se n'assabenta, corre a buscar-lo. Qui es quedarà el cavall, al final?

 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat