Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Hora del conte en anglčs Storytime 'The Far West' a cārrec de Kids & Us Balaguer

Cartell de l'activitatDia: Divendres 15 de novembre de 2019

Hora: 18 h

Durada de l’activitat: 30 minuts.

 

 

Divendres 15 de novembre a les 6 de la tarda a la biblioteca tindrà lloc la segona hora del conte en anglès Storytime "The Far West" a càrrec de Kids & Us Balaguer. 

 

Es tracta d'un cicle d'hores del conte en anglès adreçades a infants de 3 a 8 anys amb una periodicitat mensual.

 

En aquesta ocasió el Xèrif té un cavall que sempre dorm. El Gran Cap el troba i, com que no sap que és el cavall del xèrif, se l'emporta cap a casa seva. Quan el xèrif se n'assabenta, corre a buscar-lo. Qui es quedarà el cavall, al final?

 

Què és una Storytime for Kids?

L'hora del conte (en anglès Storytime) és la representació d'una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per assegurar que els nens puguin gaudir d'un espectacle en anglès.

 

En què consisteix?

Durant la Storytime s’interpreten contes que ha pensat i desenvolupat l’equip pedagògic de Kids&Us per oferir als més menuts unes històries pertides i entenedores gràcies a les quals es facilita la interacció entre els actors i el públic.

 

Com la duem a terme?

Kids&Us fa aquesta activitat fora del centre i, tot sovint, en col·laboració amb entitats com ara biblioteques, centres cívics, llibreries o espais on habitualment actuen rondallaires.

Aquest espectacle, que s’adreça als més menuts, inclou cançons i materials visuals. A més, els actors que donen vida als personatges recorren a la seva gran expressivitat per atreure l’atenció dels nens, guanyar-se la seva complicitat i aconseguir que participin. 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat