Biblioteca Margarida de Montferrat

Xerrada'L'alternativa al càstig'

CartellA càrrec d'Anna Serra Dolcet

Dia: dimecres 22 de gener de 2020

Hora: 19.00h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

En aquesta xerrada, programadade forma coordinada amb les AFA dels centres educatius públics de la ciutat , Anna Serra ens parlarà de:
- El càstig com a estratègia automàtica.
-  Les conseqüències emocionals del càstig.
- Tipus de reaccions.
- Alternatives al càstig.
- La impulsivitat versus l’autoconeixement.  

Anna Serra Dolcet és psicopedagoga, formadora en educació conscient i creixement interior, i terapeuta personal i familiar.
Com ella mateixa diu: la meva professió té com a missió obrir i ampliar camins a professionals de l’Educació, de la Salut, del Coneixement Humà, a pares, mares i a tots aquells que volen conèixer-se a si mateixos. Va destinat a totes aquelles persones que volen transformar les relacions personals i professionals i que volen crear vincles conscients, responsables i autèntics on cadascú aporta el millor de si mateix. Persones que treballen per a una major claredat, perspectiva, comprensió i coratge.
El meu treball es manifesta a través de formacions, conferències i assessoraments a centres educatius, empreses i corporacions sobre Educació Conscient i Creixement Interior, i consultes psicopedagògiques per fer un treball personal i/o familiar.

Aquesta xerrada s'emmarca en el projecte Educar & Família.