Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Espectacle per a nadons 'Sons de colors' a cārrec de LaBotzina

CartellDia: dissabte 7 de març de 2020

Hora: 11.00h

Lloc: sala d'actes del Casal Cívic

Organitza: Biblioteca Margarida de Montferrat

Adreçat a nadons d'1 a 3 anys.

Homenatge a Eric Carle, l’artista dels colors. Contes musicats a partir dels seus àlbums il.lustrats. Històries que ens parlen de tot el que ens envolta, amb els colors com a protagonistes, tot acompanyat d’instruments ben diversos. 

L'activitat s'adreça a nadons d'1 a 3 anys i les places són limitades prèvia inscripció a la Biblioteca.

La Botzina és una empresa que neix l’any 1996 i està formada per tres persones que integren dos àmbits: el musical i l’educatiu.

L’objectiu de la Botzina és la producció i realització de concerts didàctics, és a dir, crear espectacles basats en la música com a continguts i que tenen un clar caràcter educatiu.

Des del seu inici el 1996 fins al dia d’avui, La Botzina ha creat més d’una quinzena d’espectacles tot col.laborant amb formacions musicals de primer nivell i de diferents àmbits musicals com la Banda Municipal de Barcelona, la cobla Sant Jordi-ciutat de Barcelona, la Big Band de Granollers o la companyia de flamenk de Sónia Sanchez entre molts d’altres.

La diferent tipologia dels nostres concerts pel que fa a format ens permet actuar des dels grans auditoris fins a la mateixa aula de l’escola. No obstant, el tractament de les nostres propostes segueix el mateix patró pel que fa a projecte didàctic, dinamisme i màxima implicació de l’espectador i qualitat i rigor en la realització de l’espectacle.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat