Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Hora del conte en anglŔs: Storytimes for babies - Mousy and the big red ball (SUSPESA)

ATENCIÓ

En base a les mesures aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, que afecten al tancament i suspensió de l’activitat. Aquesta activitat queda SUSPESA

 

Dia: divendres 27 de març de 2020

Hora: 18.00h

Lloc: Biblioteca

Adreçada a nadons d’1 a 2 anys. "Storytimes for babies: Mousy and the big red ball" a càrrec de Kids & Us Balaguer.

Les Storytimes for Babies estan centrades en la representació d'una història amb un alt grau de participació del públic, a mig camí entre una obra de teatre i un contacontes.

Aquesta representació està oberta al públic en general, però s'adreça especialment al públic infantil, concretament als nens i nenes d'1 i 2 anys, independentment de si saben anglès o no.

Perquè el públic pugui seguir la història amb implicació, les històries són senzilles, hi ha molt suport visual i l'estil d'actuació és molt expressiu.

Les Storytime for Babies són activitats familiars, per la qual cosa és desitjable que els pares/mares acompanyin els seus fills/es durant la funció. Això comporta diversos avantatges: poden intervenir si els seus fills estan inquiets, si han d'anar al lavabo, etc.; poden animar-los a repetir les paraules que es demanen, i poden entendre millor en què consisteix el "món Kids&Us", però en cas que no sigui possible l'acompanyament de les famílies, el professorat del centre pot fer aquesta funció.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat