Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Xerrada: Les llavors d'una sana autoestima en els fills i filles

CartellDia: dimarts 13 d’octubre de 2020

Hora: 19.00h

Lloc: Casal Cívic 

Organitzada per la Biblioteca "Les llavors d'una sana autoestima en els fills i filles" a càrrec d'Eva Bach.

En aquesta xerrada, Eva Bach ens parlarà de:
-  què és i què no és l’autoestima
- actituds recomanables de mares, pares i professorat per afavorir una sana Autoestima en els infants i adolescents
- com ha de ser la comunicació per potenciar l’autoestima.
Les places són limitades i cal fer la  reserva de plaça per assistir-hi trucant o enviant un correu a la biblioteca. Telèfon de contacte 973 44 34 10 - biblioteca@balaguer.cat

Eva Bach és llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona (1986). Pedagoga, mestra, escriptora, conferenciant, formadora de formadors, orientadora i terapeuta familiar, i mare de dos fills. Especialista en desenvolupament personal, intel·ligència emocional, comunicació i relacions humanes. Experiència docent de 7 anys a infantil i primària. Formació en Psicologia i Psicoteràpia Humanista. Postgrau en Pedagogia Sistèmica per l’Institut Gestalt (IG) de Barcelona i el CUDEC de México. Terapeuta en Constel•lacions Familiars per l’IG.

Ha dirigit l’Escola de Mares i Pares de l’Institut Gestalt de Barcelona, ha estat formadora al Futbol Club Barcelona i és una de les ponents de l’Emotour.
Imparteix cursos, tallers i seminaris adreçats a famílies i escoles, i alguns per a empreses. És professora de diversos postgraus i màsters universitaris (UB, UdL, UVic…), així com a assessora pedagògica i formadora en nombroses institucions: Fundació Jesuïtes Educació, FAM -Aragó (Fundación para la Atención Integral del Menor), JOVIAT–Manresa, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Escoles Vedrunes, Govern de Navarra, CEFIRE’s Generalitat Valenciana, etc.

Columnista del Diari “ARA”, en el suplement “Criatures” dels dissabtes, des dels seus inicis al 2010. Membre del Consell Assessor de la revista ‘Viure en família “de Graó. Col•laboradora habitual en diversos mitjans de premsa escrita i en alguns programes de ràdio i televisió: L’ofici d’educar, Eduqueu les criatures, Quaderns de pedagogia, Blog de pares i L’ofici de viure, a Catalunya Ràdio; Qui els va parir, Bricolatge emocional i Summa Positiva, a TV3; Famílies i Escola a la XTVL; Para todos la 2, a TV2; Onda Vasca; revistes Viure en Família, Psychologies, Guix, Mente Sana, etc.

Realitza assessoraments i supervisions psicopedagògiques a mida sobre educació emocional, desenvolupament personal, comunicació assertiva i relacions interpersonals.

Ha estat directora de la col•lecció de llibres de pedagogia “Paidós Educador”. També ha estat membre de diversos grups d’estudi i d’investigació: DPE (Desenvolupament Personal i Educació) de la UAB; EDP (Emocions i Desenvolupament Personal del Professorat) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat; equip de Pedagogia Sistèmica i Xarxa d’Escoles Sistèmiques de l’ICE-UAB. Actualment forma part d’un grup interdisciplinar de professionals de l’àmbit educatiu, psicoterapèutic i sanitari, que intercanvien coneixements i experiències sobre desenvolupament personal, emocional i eticosocial.

És autora i coautora de diversos llibres, entre els quals destaquen:
- Mares i pares influencers (2019)
- Educar per estimar la vida (2017)
- La bellesa de sentir (2015)
- Por amor a mi familia (2013)
- Adolescentes, qué maravilla (2008)
- La asertividad. Para gente extraordinaria (2008)
- Des-educa’t (2004)
- Sedueix-te per seduir (2002)

Aquesta xerrada s'emmarca en el projecte Educar & Família i s’ha programat en col·laboració amb les Associacions de Famílies d’Alumnes dels centres educatius de la ciutat.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat