Biblioteca Margarida de Montferrat

Balla'm un llibre 'Fantasicontes per tigretelèfon'

Dia: dissabte 11 de desembre de 2021

Hora: 11.00 h

Lloc: Sala d’Actes del Casal Cívic del Carrer Miracle

Durada: 20 minuts

Sinopsis:
Dues Desballarines i una Klingimúsica reben trucades d’un Tigretelèfon que els fa preguntes una mica estranyes. Les tres protagonistes emprendran una expedició al Pol Nord en recerca d’una flor, trobaran un nas que ha fugit del seu amo i ens explicaran el conte de la caputxeta vermella una mica… “diferent”.

Espectacle de dansa integrada i música en viu inspirat en el llibre Contes per telèfon de l’escriptor Gianni Rodari, un escriptor enamorat del llenguatge i visionari de la ment infantil com una font inesgotable de fantasia i veritat. Els seus llibres, carregats d’imaginació i humor són alhora una crítica del nostre món actual.

Balla’m un llibre, és un cicle de coreografies curtes creades a partir de textos literaris  per ser interpretats a les sales de lectura dels equipaments bibliotecaris d’arreu del territori. El projecte enfila el 2021 la setena edició, mantenint els seus objectius inicials: apropar el llenguatge de la dansa des d’un escenari singular i de proximitat per als ciutadans i ciutadanes: les biblioteques públiques. 

Edat recomanada: de 4 a 11 anys

Grup: Colectivo Irre
Coreografia: Viviana Escalé
Música: Adele Madau
Interpretació: Viviana Escalé, Adele Madau, Rita Noutel

Cartell