Biblioteca Margarida de Montferrat

Storytime 'The Elf's Inventions'

A càrrec de Kids&Us Balaguer

Dia: divendres 17 de desembre de 2021

Hora: 18.00h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

Organitza: Biblioteca Margarida de Montferrat

Durada de l’activitat: 30 minuts.

Edat recomanada: de 3 a 8 anys

Hora del conte en anglès Storytime "The Elf's Inventions" a càrrec de Kids & Us Balaguer.

El Pare Noel és un home molt ocupat i per això en Duster, un dels  seus elfs, ha creat dos invents per ajudar-lo: el Freezifier i el Bad-O-Meter. Aconseguiran els invents d'en Duster salvar el Nadal? O el destruiran?

Què és una Storytime for Kids?
L'hora del conte (en anglès Storytime) és la representació d'una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per assegurar que els nens puguin gaudir d'un espectacle en anglès.

En què consisteix?
Durant la Storytime s’interpreten contes que ha pensat i desenvolupat l’equip pedagògic de Kids&Us per oferir als més menuts unes històries divertides i entenedores gràcies a les quals es facilita la interacció entre els actors i el públic.

Com la duem a terme?
Kids&Us fa aquesta activitat fora del centre i, tot sovint, en col·laboració amb entitats com ara biblioteques, centres cívics, llibreries o espais on habitualment actuen rondallaires.
Aquest espectacle, que s’adreça als més menuts, inclou cançons i materials visuals. A més, els actors que donen vida als personatges recorren a la seva gran expressivitat per atreure l’atenció dels nens, guanyar-se la seva complicitat i aconseguir que participin.

Cartell