Biblioteca Margarida de Montferrat

Exposici├│ 'Casa'

Dies: del 3 de març fins al 29 d'abril de 2022

Lloc: Biblioteca

Organitza: Biblioteca Margarida de Montferrat

Exposició cedida per la Central de BIblioteques de Lleida.

Casa! És una exposició interactiva ideada pel ClijCAT que obre la porta al joc i a la reflexió sobre el concepte de CASA per recórrer totes les seves estances i racons. Indaga en tot allò que ens fa sentir i viure aquest espai físic o simbòlic, que ens representa i que ens guarda.

“Les cases com a espai habitat i com a espai simbòlic, construccions d'abans, d'ara i de demà, d'aquí i d'allà. O el refugi del cau en la natura habitada, sovint salvatge...
Però també aquelles cases que no tenen forma de casa, cases que volen, cases que suren, les no-cases. I les que són casa per un temps limitat, provisionals i potser compartides, més enllà del recer de la família i la llar.

Totes elles habiten els llibres i els seus personatges les ocupen i s'hi relacionen, les transformen i les fan seves. Perquè tots tenim dret a un habitatge i a tots ens agrada sentir-nos "com a casa" però... què és realment una casa? “

Durant tot aquest període es faran visites guiades als alumnes de cicle inicial dels centres educatius de la ciutat que ho sol·licitin.

Foto exposiciˇ