Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Accés a ordinadors multimèdia

1. La biblioteca proporciona als usuaris lliure accés a Internet i a la utilització de les eines d'ofimàtica de tractament de textos i fulls de càlcul.

2. Els ordinadors que ofereixen aquests serveis es destinen, bàsicament, a temes relacionats amb la recerca d'informació, la investigació i l'aprenentatge. Es prioritzaran els usos bibliogràfics. No es permet per tant, l’accés a xats, jocs, ni pàgines web que continguin informació pornogràfica o que puguin ferir la sensibilitat dels altres usuaris, especialment dels menors.

3. Per utilitzar els ordinadors cal presentar un document identificatiu (carnet de la biblioteca, DNI, passaport...) i demanar la clau d’accés al taulell d’informació i préstec.

4. El temps màxim de consulta és de 30 minuts al dia. En cas necessari es pot ampliar el temps fins a 1 hora sempre que no hi hagi usuaris esperant per utilitzar aquest servei.

5. Els menors de 14 anys hauran d’utilitzar l’ordinador adreçat a aquest públic que està destinat exclusivament a la cerca d’informació i no es permet el seu ús per a jugar.

6. El personal de la Biblioteca es reserva el dret de finalitzar les sessions en qualsevol moment.

7. Per ampliar aquesta informació podeu consultar la normativa dels ordinadors multimèdia.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat