Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Edifici i distribució

La biblioteca es distribueix en diferents seccions segons el fons que contenen:

Àrea general

Àrea general: hi trobareu la major part del fons documental d’adults ordenat per temes segons la Classificació Decimal Universal.


Diaris i revistes
Diaris i revistes: la biblioteca disposa d’aproximadament dues-centes subscripcions a revistes i publicacions periòdiques de diverses temàtiques. Podeu llegir els principals diaris provincials i nacionals i a més, el servei Diaris del món permet consultar la premsa internacional en versió impresa.
Música i cinema

Música i cinema: secció que conté tot el material audiovisual (CD i DVD).
Área infantil

Área infantil: fons documental adreçat a nens i nenes fins a 12 anys. Aquesta secció inclou el Racó dels pares, amb materials d’interès per a l’educació dels fills.
Col·lecció local i reserva
Col·lecció local i reserva: inclou tot el material documental i audiovisual produït per autors de Balaguer i la comarca de la Noguera o que hi faci referència. Generalment està exclòs de préstec i la seva consulta no és d’accés directe.
Novel·la i novel·la juvenil
Novel·la i novel·la juvenil: s’hi poden trobar les novel·les ordenades alfabèticament per autor i classificades segons el gènere (història, intriga, ciència-ficció...). La novel·la juvenil s’adreça a joves de 14 a 17 anys.
Espai Teresa Pàmies Espai Teresa Pàmies: recull els premis que va rebre l’escriptora al llarg de la seva vida, també hi podeu veure un àlbum de fotografies de caire personal i/o familiar, i unes carpetes amb la documentació relacionada amb els diferents premis: articles publicats al diari, discursos d’agraïment, felicitacions, fotografies de l’entrega del premi, etc. Al costat hi ha una altra vitrina amb els seus llibres disponibles a la biblioteca i dedicats, n’hem editat una guia.
Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat