CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Edifici i distribució

La biblioteca es distribueix en diferents seccions segons el fons que contenen:

Àrea general

Àrea general: hi trobareu la major part del fons documental d’adults ordenat per temes segons la Classificació Decimal Universal.


Diaris i revistes
Diaris i revistes: la biblioteca disposa d’aproximadament dues-centes subscripcions a revistes i publicacions periòdiques de diverses temàtiques. Podeu llegir els principals diaris provincials i nacionals i a més, el servei Diaris del món permet consultar la premsa internacional en versió impresa.
Música i cinema

Música i cinema: secció que conté tot el material audiovisual (CD i DVD).
Área infantil

Área infantil: fons documental adreçat a nens i nenes fins a 12 anys. Aquesta secció inclou el Racó dels pares, amb materials d’interès per a l’educació dels fills.
Col·lecció local i reserva
Col·lecció local i reserva: inclou tot el material documental i audiovisual produït per autors de Balaguer i la comarca de la Noguera o que hi faci referència. Generalment està exclòs de préstec i la seva consulta no és d’accés directe.
Novel·la i novel·la juvenil
Novel·la i novel·la juvenil: s’hi poden trobar les novel·les ordenades alfabèticament per autor i classificades segons el gènere (història, intriga, ciència-ficció...). La novel·la juvenil s’adreça a joves de 14 a 17 anys.
Espai Teresa Pàmies Espai Teresa Pàmies: recull els premis que va rebre l’escriptora al llarg de la seva vida, també hi podeu veure un àlbum de fotografies de caire personal i/o familiar, i unes carpetes amb la documentació relacionada amb els diferents premis: articles publicats al diari, discursos d’agraïment, felicitacions, fotografies de l’entrega del premi, etc. Al costat hi ha una altra vitrina amb els seus llibres disponibles a la biblioteca i dedicats, n’hem editat una guia.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat