CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Biblioteques amb DO 2017. La lluna en un cove. Concert a cārrec de XaMart

CartellDia: Divendres 17 de febrer de 2017

Hora: 20.00h

Lloc: Sala d'Actes del Casal Cívic carrer Miracle (Antics Escolapis)

Preu: 3€ prèvia inscripció. Tel. 973443410

Concert on la lluna i el vi seran els principals protagonistes. El duet XaMart, format per Xavi Fillat i Marta Bonel, a «La lluna en un cove» oferirà un recull de versions i arranjaments a veu i piano de cançons inspirades en la lluna que combinaran amb una selecció de poemes que permetran alliberar, a partir de música i poesia, la màgia de la lluna.
Els vins que es degustaran seran Ónra blanc i Ónra negre, del celler Lagravera, col•laborador d'aquest edició del Biblioteques amb DO. A més a més, els assistents que prèviament s'hagin inscrit i pagat tres euros a la biblioteca, podran acompanyar els vins amb una tapa elaboradora pel restaurant balaguerí El Tastet del Reng.

Per segon any consecutiu, la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer s'adhereix al Projecte Biblioteques amb DO, una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura. Aquest projecte que uneix la cultura del vi amb la cultura pròpiament dita, pretén dinamitzar l'espai bibliotecari amb activitats i propostes culturals variades que prenen el vi com a manifestació autòctona, característica i diferenciada, per subratllar que també les biblioteques públiques són diverses en la mesura que ho és el territori per tal d'oferir serveis de qualitat. Per aquest motiu i amb la  col•laboració del celler Lagravera, la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer ha programat tota una sèrie d'activitats on la cultura i el vi són els principals protagonistes. En total se n'han programat cinc, tres per a adults i dues per a infants.

Juntament amb el celler Lagravera, la biblioteca ha embotellat i etiquetat especialment per aquesta ocasió dos vins, Ónra blanc i Ónra negre que es podran comprar, durant tot l'any a la biblioteca, a un preu de 8,50€ i 9,75€ respectivament.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat