CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Cloenda del Rally de la Biblioteca

CartellAmb l'espectacle "Una de pirates" d'el Sidral.

Dia: divendres 20 d’octubre de 2017

Hora: 18.00h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat, en cas de mal temps, al Casal Lapallavacara.

El Rally és una activitat de foment de la lectura adreçada a infants de 7 a 12 anys que consisteix en llegir 11 llibres d’una selecció i superar una prova de coneixements sobre la biblioteca.

En aquesta ocasió els encarregats d'acomiadar els participants a la IVa edició del Rally de la Biblioteca seran  El Sidral amb l'espectacle «Una de pirates».

A «Una de pirates»  un grup de pirates amb el seu capità al capdavant, el capità Patilla, desembarquen a Balaguer en  busca el tresor més gran de tots els temps, el tresor del capità Cul Pelat. Els nostres amics no són precisament massa hàbils, però tot i així aconsegueixen un mapa del tresor. Però tenen un problema: són pocs i necessiten ajuda, per això afegeixen a la seva tripulació tots els nens i nenes presents. Això sí, abans hauran de passar un seguit de proves per a convertir-se en autèntics pirates (ser valents, ràpids, dolents…..).

Durant l’acte es farà el sorteig de diferents premis entre tots els finalistes, així com es l’entrega d’un diploma i un obsequi a tots els que hagin superat les 12 etapes del Rally.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat