CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Xerrada: Fill/a, vull jugar amb tu!

CartellDia: dijous 14 de desembre de 2017

Hora: 19.30h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

A càrrec de Fabra Formació amb el ponent Francesc Pla Feliu: professor i tutor d'institut de llengua i literatura catalana, actor i professor de teatre, formador i orientador en diversos temes formatius, ponent de diversos àmbits, entre altres....

Les famílies ens passem el dia amunt i avall, els nens fan moltes activitats i després no trobem l'espai i el temps per poder estar amb ells. Aquesta activitat es basa en fer una xerrada donant orientacions als assistents sobre com buscar un espai compartit on el joc sigui una eina per poder gaudir en família, així com quin tipus de jocs són indicats per a cada edat.

Fabra Formació és una empresa de Lleida que, dins la seva línia de formació i educació, dóna també suport a les famílies en l'educació dels seus fills a través de xerrades que tenen com a objectiu donar resposta als diferents interrogants, preocupacions i dubtes, a més de resoldre les dificultats que es troben en el dia a dia.
Les xerrades també van adreçades a professors/es, educadors/es, com a formació complementària per a què puguin aprendre nous recursos i utilitzar-los a les aules. Els objectius que es plantegen en aquestes xerrades són:
•    Reflexionar sobre l'acció educativa dels pares, tutors o educadors.
•    Oferir recursos per a una millor comunicació familiar.
•    Conèixer les necessitats i característiques de cada fill/a.
•    Saber identificar les dificultats més habituals que es troben en l'educació dels fills i saber afrontar-les.

La xerrada s’emmarca en el projecte Educar & Família i s’ha programat en coordinació amb les AMPA de les llars d'infants municipals i els respectius centres, amb la intenció d’iniciar un cicle formatiu adreçat a famílies d’infants des de llar d’infants fins a Cicle Superior de Primària, per tal de donar-los eines en el dia a dia amb els infants.
 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat