CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Formaciˇ: Whatsapp i altres Apps

CartellFormació gratuïta per a majors de 55 anys

Dies: 17 i 19 de gener de 2018

Horari: d'1.00h a 13.00h

Preu: gratuït

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

Informació i inscripcions: Biblioteca Margarida de Montferrat, tel. 973 44 34 10, biblioteca@balaguer.cat

En  aquest taller de 4 hores veurem què és WhatsApp i com s’utiltiza.
Aprendrem a descarregar aquesta i altres aplicacions, crear un perfil, parlar pel xat, crear grups, i compartir  fotografies, àudios i altres  complements.

Per tercer any consecutiu, la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer a través de La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone Espanya, s’adhereix al projecte per formar més de 4.300 persones majors de 55 anys en l'ús de les tauletes i els smartphones.
L'objectiu d'aquest projecte és que les persones grans aprenguin a utilitzar els nous dispositius mòbils i puguin estar al dia en les noves tecnologies, tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Aprenen, per exemple, a connectar-se a una xarxa WiFi, a navegar a través de la seva tauleta, i a aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil per fer fotos amb la càmera, utilitzar aplicacions com WhatsApp i Skype i poder comunicar-se amb els seus, entre altres. D'aquesta manera, aquests tallers tenen també un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones.
 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat