Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Dia mundial de la poesia

Bubulina teatreDia: dimecres dia 20 de març de 2019

Hora: 20.00h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

Celebració del Dia Mundial de la Poesia amb la representació de l'espectacle "Com nos tornem" a càrrec de Bubulina Teatre.

Isabel Castro és una perruquera d'origen murcià que recorre els casals d'avis i hospitals i, mentre explica la seva història, recita algunes perles del vell repertori d'embalat. Amb un estil entranyable i grotesc, la Isabel fa un repàs a la història de la poesia catalana i universal, de la més xarona a les darreres expressions polipoètiques: de Verdaguer a Apel·les Mestres, de Baudelaire a Lorca, de Teodoro Baró a Pablo Neruda. I la veterana artista no en té prou recitant: balla, canta, pentina el personal i ens explica la seva particular visió de què és la poesia.

Amb aquest espectacle, Gisela Figueras i Jordi Lara ens proposen redescobrir un repertori, el de les velles poesies d’envelat i d’aplec, i una escola interpretativa ja oblidada, la declamació.

Idea i dramatúrgia: Jordi Lara
Direcció: GiseLa Figueras
Interpretació: Isabel Castro (GiseLa Figueras)
Espai, il.luminació i vestuari: Montse Figueras
Producció: Arts Escèniques Sant Cugat , Bubulina Teatre

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat