Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Presentaciˇ del llibre i taller 'Kiny & Pump: IlĚluminen carrers!'

CartellA càrrec d'Edurne López

Dia: divendres 17 de gener  de 2020

Hora: 18.00h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat 

El carrer Guilmore es disfressa de nou i la màgia de Halloween atrapa els cors dels qui s'hi passegen.
Admirant grans finestrals i decoratives façanes apareix la dolça però apagada mirada de Kiny, una petita carabassa que desitja compartir la seva llum. Mia farà tot el que estigui a les seves mans per a ajudar a Kiny a aconseguir-ho.
Un màgic cant a l'amistat, l'empatia i a la il·lusió per compartir la bellesa de la nit.

Edurne López és diplomada en Educació infantil i primària, titulada en llengües estrangeres (francès i anglès) i post graduada en gestió emocional.

L'Edurne és una docent creativa, entusiasta i plena de vitalitat a la qual sempre li ha fascinat la literatura infantil, la música i el teatre. Obres com Kiny & Pump li permeten incorporar la seva passió al fascinant món educatiu.

Actualment, involucrada en diversos projectes que barregen música, ensenyament i intel·ligència afectiva, L'Edurne creu fermament que treballar lúdicament mitjançant contes infantils permet aprofundir en les emocions, prenent consciència d'elles i fent que els nens siguin protagonistes de diferents processos afectius.
El taller s'adreça a famílies amb infants de 3 a 6 anys. Les places són limitades prèvia inscripció a la biblioteca.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat