Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Xerrada'L'alternativa al cāstig'

CartellA càrrec d'Anna Serra Dolcet

Dia: dimecres 22 de gener de 2020

Hora: 19.00h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

En aquesta xerrada, programadade forma coordinada amb les AFA dels centres educatius públics de la ciutat , Anna Serra ens parlarà de:
- El càstig com a estratègia automàtica.
-  Les conseqüències emocionals del càstig.
- Tipus de reaccions.
- Alternatives al càstig.
- La impulsivitat versus l’autoconeixement.  

Anna Serra Dolcet és psicopedagoga, formadora en educació conscient i creixement interior, i terapeuta personal i familiar.
Com ella mateixa diu: la meva professió té com a missió obrir i ampliar camins a professionals de l’Educació, de la Salut, del Coneixement Humà, a pares, mares i a tots aquells que volen conèixer-se a si mateixos. Va destinat a totes aquelles persones que volen transformar les relacions personals i professionals i que volen crear vincles conscients, responsables i autèntics on cadascú aporta el millor de si mateix. Persones que treballen per a una major claredat, perspectiva, comprensió i coratge.
El meu treball es manifesta a través de formacions, conferències i assessoraments a centres educatius, empreses i corporacions sobre Educació Conscient i Creixement Interior, i consultes psicopedagògiques per fer un treball personal i/o familiar.

Aquesta xerrada s'emmarca en el projecte Educar & Família.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat