Biblioteca Margarida de Montferrat

Storytime for kids 'Farmyard' a càrrec de Kids&Us Balaguer

Dia: dijous 22 d'abril de 2021

Hora: 18.00h

Durada de l’activitat: 30 minuts.

Edat recomanada: de 3 a 8 anys

Places limitades prèvia inscripció a la biblioteca

Organitza: Biblioteca Margarida de Montferrat

 

En aquesta ocasió, un granger decideix participar al premi de la granja més neta. Però al porquet i al gosset de la granja els agrada molt jugar amb el fang... Aconseguirà guanyar el premi, el granger?

Què és una Storytime for Kids?
L'hora del conte (en anglès Storytime) és la representació d'una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per assegurar que els nens puguin gaudir d'un espectacle en anglès.

En què consisteix?
Durant la Storytime s’interpreten contes que ha pensat i desenvolupat l’equip pedagògic de Kids&Us per oferir als més menuts unes històries divertides i entenedores gràcies a les quals es facilita la interacció entre els actors i el públic.

Com la duem a terme?
Kids&Us fa aquesta activitat fora del centre i, tot sovint, en col·laboració amb entitats com ara biblioteques, centres cívics, llibreries o espais on habitualment actuen rondallaires.
Aquest espectacle, que s’adreça als més menuts, inclou cançons i materials visuals. A més, els actors que donen vida als personatges recorren a la seva gran expressivitat per atreure l’atenció dels nens, guanyar-se la seva complicitat i aconseguir que participin.

Cartell