Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


INSCRIPCIONS ALS CLUBS DE LECTURA


Club de lectura: llegir el teatre

La Biblioteca s’ha adherit a la iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i posa en marxa un nou club de lectura per a adults: "Llegir el Teatre", un club de lectura sobre teatre vinculat a la programació del Teatre Nacional de Catalunya.

"Llegir el Teatre" és un projecte impulsat pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el Servei de Biblioteques (SB) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per impulsar clubs de lectura sobre textos teatrals a les biblioteques públiques de Catalunya, en què es treballen alguns dels principals textos que es poden veure al TNC, combinables amb d’altres de les programacions dels teatres locals.

Objectius:
- Millorar la formació dels espectadors de teatre i refinar-ne així la qualitat de recepció, per tal d’estimular un major grau d’exigència artística i d’implicació ciutadana respecte al fet teatral i cultural en general.
- Donar suport a les biblioteques públiques de Catalunya en el desenvolupament de clubs de lectura de teatre de qualitat.

Els clubs de lectura de la Biblioteca comencen el mes d’octubre i acaben al juny. La Biblioteca us facilita els exemplars que s’han de llegir, de manera que la participació als clubs és totalment gratuïta. Les trobades són un dia al mes i estan guiades per un coordinador.

Les places són limitades per ordre d’inscripció.


Club de lectura infantil

Durant el mes d’agost s’obren les inscripcions per als diferents clubs de lectura infantils i juvenil de la Biblioteca. Els clubs s’adrecen a infants de 8 fins a 17 anys en 4 categories diferents. Els clubs de lectura infantils de la Biblioteca comencen el mes d’octubre i acaben al maig. La Biblioteca us facilita els exemplars que s’han de llegir, de manera que la participació als clubs és totalment gratuïta. Les trobades són un dissabte al mes i estan guiades per un coordinador.


Formulari d'inscripció

Si vols ser membre del Club de Lectura Llegir el Teatre o del Club de Lectura Infantil durant el curs 2015-2016, omple aquest formulari amb les teves dades.

Els camps acompanyats de l'asterisc* són obligats.


Nom:
*
Cognoms:
*
Adreça:
*
Població
*
Codi postal:
*
Telèfon:
*
e-mail:
*
Data de naixement:
* *
*
Observacions:
(preferència horaria en el cas d'apuntar-se al club "Llegir el Teatre")
Autorització del pare / mare: (menors d'edat)
Nom:
Cognoms:
NIF
CIF
NIESegons el previst a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que les seves dades personals seran objecte de tractament per l’Ajuntament de Balaguer.

També els informem que en qualsevol moment tenen dret al seu accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades, mitjançant escrit, juntament amb l’acreditació de la seva identitat al següent correu electrònic: administracio@impic.cat

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat