Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Enllaços

Biblioteques Públiques de Catalunya: Recull tota la informació relacionada amb les biblioteques públiques de Catalunya: directori, activitats que s’hi realitzen, notícies relacionades, com buscar informació, etc.

Central de Biblioteques de Lleida:

Calendari d’activitats de les biblioteques públiques de Lleida:

Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil:

Argus: Catàleg de les biblioteques públiques de Girona, Tarragona, Lleida i Terres de l’Ebre.

Voluntariat per la llengua: Voluntariat per la llengua” té per objectiu posar en contacte persones que volen practicar el català amb persones que volen dedicar unes hores del seu temps a ajudar-les a practicar-lo.

Servei Educatiu de la Noguera: La biblioteca i el Servei Educatiu de la Noguera treballen en estreta col·laboració per la promoció de la lectura als diferents centres educatius de la comarca.

Quiosc.cat: L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació ofereix a totes les persones usuàries de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, l'accés als darrers números de les revistes de l'APPEC que ja es troben en format digital. L'accés electrònic permet navegar pels diferents títols disponibles mitjançant àmbits temàtics i fer cerques per paraula clau dels sumaris de les revistes.

Argumentari professional

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat