Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

SERVEIS A
LES PERSONES

Enllašos


Institut Català de les Dones Organisme de la Generalitat de Catalunya per impulsar les polítiques de dones i per a les dones en les administracions catalanes (en català).

Associació de Dones Periodistes Associació professional de dones que treballen en l'àmbit de la comunicació (en català).

Barcelona Dones Web de l'Ajuntament de Barcelona amb informacions i recursos (en català).

Departament de la Dona de la UGT Web realitzada conjuntament entre la Diputació de Barcelona i el Departament de la Dona de la UGT. Ofereix informació, assessorament en línia, activitats i formació (en català).

Diccionari/ mapa de recursos de l'ICPS L'institut de ciències polítiques i socials adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona edita un mapa de recursos relacionat amb el gènere i les polítiques de gènere.

Grup de Dones d'Amnistia Internacional Catalunya Sota el lema "No més violència contra les dones", Amnistia Internacional informa, en aquest web, de campanyes, notícies, estudis, etc. (en català i castellà).

Institut Andalús de la Dona Web depenent del Departament per a la Igualtat i Benestar Social de la Junta d'Andalusia (en castellà i anglès).

Navegadora.es Web de l'Instituto de la Mujer a Castilla la Mancha. Recursos per a dones (castellà, àrab, anglès, francès i romanès).

Observatori de gènere del Prat de Llobregat Blog creat per tècniques de l'Ajuntament del Prat per tal de fer una revisió al llenguatge que s'utilitza i la visibilització de les dones a través dels mitjans de comunicació.

Secretaria de la dona de les CCOO Web d'àmbit autonòmic que lluita pels drets de les dones treballadores (En català).

Servei de Promoció de Polítiques d'Igualtat Dona-Home de la Diputació de Barcelona Informació i suport sobre polítiques d'igualtat dona-home, que la Diputació ofereix als municipis de la província (en català).

Associació Catalana d'Empresàries i Executives Associació que actua com a representant i portaveu de les inquietuds de la dona emprenedora al capdavant de cercles econòmics i socials (en català i castellà)

Cercador d'expertes Base de dades online de dones de perfils professionals de tots els àmbits del coneixement de Catalunya. Inclou currículum i dades de contacte.

Fundació M. Aurèlia Capmany Web especialitzada en conciliació i usos del temps, relacionat amb les necessitats de les dones dins l'àmbit del món laboral.

Fundación Mujeres ONG especialitzada en el camp de la igualtat d'oportunitats entre dones i homes dins l'àmbit laboral (en castellà).

SURT, Associació de Dones per a la Reinserció Laboral ONG que dóna suport a la incorporació de la dona al món laboral (en català, castellà i anglès).

Col·lectiu per a la Igualtat Informació d'actualitat, ressenyes de llibres i cinema, directori d'enllaços i Observatori de la igualtat (en català).

Educar en igualdad Directori Europeu de recursos per la Igualtat i la prevenció de la violència de gènere.

Equality Now Informacions i campanyes sobre equitat de gènere a tot el món (web en castellà, anglès, francès i àrab).

Red Ciudadanas de Europa (RCE) Associació per la igualtat d'oportunitats entre homes i dones (en castellà, anglès i francès).

Senderi, educació en valors Xarxa de dinou institucions compromeses amb l'educació en valors, que té la voluntat de constituir un espai d'intercanvi i de reflexió conjunta, de difusió d'experiències de treball i de recursos al voltant de l'educació. És una publicació de subscripció gratuïta que s'edita en català i castellà.

Centre de Justícia per a Dones Web d'informació legal sobre maltractaments i violència de gènere (en castellà i anglès).

Centro de Asistencia a Víctimas de Agresiones Sexuales (C.A.V.A.S) ONG que ofereix serveis gratuïts a dones i infants que hagin patit algun tipus d'agressió sexual (en castellà).

Injures and violence prevention Unitat de Salut de la Dona dins de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) (web en castellà, anglès, francès, rus, xinès i àrab).

Lobby Europeu de Dones Web de la Unió Europea amb informació i recursos (en anglès i francès).

Observatori de la violència Web de l'observatori de la violència de la Fundación Mujeres, notícies, links i dades relacionades amb la violència contra les dones (en castellà).

Red de Organizaciones Feministas contra la Violencia de Género Web de la Xarxa Estatal d'Organitzacions Feministes contra la Violència de gènere (en castellà i, parcialment, en anglès).

Violence Against Women Online Resources Web d'avaluació, intervenció i recursos online sobre violència de gènere (en anglès).

Ciberdona Associació de Dones que ofereix diversos serveis online (en català i castellà)

Dones en Xarxa Publicació digital feminista (dins de Mujeres en Red - en castellà).

Espai de Dones de Pangea Xarxa que promou l'accés de la dona a la informació i al coneixement a partir de les TIC (en català).

Femipedia.es Enciclopèdia lliure feminista, creada per "ciudad de mujeres", utilitza la tecnologia wiki per a convertir-se en eina d'informació especialitzada (en castellà).

Mujeres en red Publicació digital feminista (en castellà).

Mujeres en red por el software libre Textos. Informació d'interès i llista de distribució sobre les possibilitats d'ús del programari lliure en el moviment feminista (en castellà).

WITT, Women's Information Technology Transfer Actualitat. Accions, activitats i d'altres informacions de l'àmbit de les dones (en anglès).

AWID, Associació pels Drets de les Dones i el Desenvolupament Web de l'organització internacional AWID. Eina per vincular, informar i interconnectar organitzacions compromeses amb la lluita per la defensa dels drets de les dones d'arreu del món (en castellà, anglès i francès).

Coordinadora Espanyola per al Lobby Europeu de Dones (CELEM) Xarxa d'ONG de dones, d'àmbit nacional i autonòmic (en castellà).

Gender in Norway Informació i recursos sobre igualtat de gènere a Noruega (en anglès).

Mujeres, poder y política Pàgina amb recursos sobre dones, dones que prenen decisions, reconeixement a les dones que tenen idees.

Singenerodedudas.com Combinació del feminisme amb la preocupació general pels drets humans.

CAPS Web del Centre d'Anàlisi i Programes Sanitaris, organització no Governamental que vetlla per la multidisciplinarietat i l'utilització de totes les perspectives possibles, entre elles, la de gènere.

GineWeb Informació sobre salut i benestar de la dona (en castellà).

Mujeres y Salud Web de la revista interactiva Mujeres y Salud (en castellà).

Associació Dinamitzadora de la Xarxa Feminista Portal de la Xarxa Feminista de Catalunya (en català).

Cercador d'expertes Base de dades online de dones de perfils professionals de tots els àmbits del coneixement de Catalunya. Inclou currículum i dades de contacte.

Ciudad de mujeres Espai de divulgació de l'ideari feminista i la promoció de dones creadores. (Castellà)

Coeducació. Programes de coeducació dins el portal d'educació XTEC.CAT El portal d'educació de la Generalitat de Catalunya posa a l'abast del professorat en particular, les AMPES i la ciutadania en general, un conjunt de recursos, experiències, enllaços i bibliografies relacionats amb l'aplicació de pautes coeducatives en les escoles Catalanes.

Duoda Centre de Recerca de dones de la Universitat de Barcelona (català i castellà).

e-mujeres.net Revista electrònica que inclou tot tipus de notícies sobre dones (castellà).

Espai Francesca Bonnemaison Centre que fomenta la participació i la cultura de les dones en tots els àmbits, promou els seus drets i la igualtat d'oportunitats, ofereix formació en gènere i un espai de recursos bibliogràfics específics.

Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació Servei contra la discriminació sexista als mitjans de comunicació (en català i castellà).

Asociación de Hombres por la Igualdad de Género (AHIGE) Web de l'Associació que lluita per la promoció de la igualtat entre els homes i el canvi cap a una nova masculinitat. (Àmbit espanyol, català i castellà).

Campanya del Llaç Blanc Campanya Internacional de rebuig a la violència de gènere amb seus arreu del món, algunes d'elles: Anglaterra, Europa (anglès, castellà...)

Hombres por la Igualdad Web de l'Associació de Hombres por la Igualdad lligada a l'Ajuntament de Jerez de la Frontera(castellà).

Hombres y violencia de género. Más allá de los maltratadores y de los factores de riesgo Llibre en format PDF escrit per Luis Bonino y editat pel Ministerio de Igualdad.

Gizonduz Web lligada al Govern Basc que promou la igualtat de gènere i un canvi en els rols masculins (euskera i castellà).

MASCULINITATS Bloc sobre la construcció de les identitats masculines dedicades a l'alumnat i el professorat del Departament d'Educació (català i castellà).

Transformar a los hombres, un reto social Llibre en format PDF escrit per Daniel Gabarró, mestre, pedagog i llicenciat en humanitats, especialitzat en temes de gènere, i noves masculinitats.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat