Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Art Estiu i Petit Art Estiu


Art Estiu va néixer l’any 2017 amb la voluntat de crear sinèrgies entre els equipaments de la ciutat, i més concretament, de la mà de La Xemeneia, espai de Dansa Moviment i Creació i de la Biblioteca Margarida de Montferrat per tal de donar resposta a les necessitats de lleure d’infants que no fossin estrictament de l’àmbit esportiu. Acotant encara més aquest objectiu, Art Estiu pretén reunir totes aquelles activitats artístiques i culturals que molts infants ja realitzen durant el curs, per tal de potenciar encara més aquestes disciplines cercant la part més lúdica de cadascuna d'elles com són l'expressió corporal, les arts plàstiques, els jocs i les cançons, el foment de la lectura i la descoberta de l'entorn, entre d’altres. Tot amb un centre d’interès definit com a eix vertebrador de totes les activitats i amb la col·laboració d’altres agents de l’entorn municipal com el Museu de la Noguera i Ràdio Balaguer.

Petit Art Estiu és un nou format d’activitat lúdica d’estiu adreçada a infants d’Educació Infantil que neix l’any 2019. Es tracta d’una adaptació de les activitats incloses al programa Art Estiu per als infants que han cursat P3, P4 i P5, seguint el mateix centre d’interès i treballant els mateixos àmbits temàtics com són la psicomotricitat, els jocs i les cançons, el foment de la lectura, les arts plàstiques o la descoberta de l’entorn, entre d’altres.
Art Estiu
informació 2019


Petit Art Estiu
informació 2019


Edicions anteriors: 2018

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat