Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CASAL DE CIUTAT
LAPALLAVACARA


Per reservar les sales per a les vostres reunions, assajos, etc., agrairíem ens ho comuniquéssiu mitjançant un correu electrònic a lapallavacara@balaguer.cat.

Per tal d'accedir al casal us informarem del protocol a seguir per part dels vostres usuaris.

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres.Lapallavacara és un edifici polivalent que s'ofereix a totes les entitats, organitzacions i associacions de la ciutat de Balaguer per promocionar la vida associativa i la participació ciutadana, principalment la relacionada amb la joventut i la cultura.

Lapallavacara és una eina de suport i informació per a les associacions i entitats que ja existeixen i també per a les encara no estan formades informant-les del recursos pel seu naixement i desenvolupament.

Al centre hi trobareu un espai d'encontre, participació i comunicació, d'entrada pública i obert a tothom.

Un edifici participatiu, educatiu, dinàmic, pròxim a les persones, integrador i de cohesió social, centrat en la promoció i difusió de les activitats i iniciatives que tinguin lloc a la ciutat de Balaguer.

Per tal de poder donar suport a totes les activitats que es programen en aquest equipament, l’horari d’atenció al públic serà el següent:
       De dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 17h a 21h
       Els dissabtes del mes de juliol l'horari d'obertura del casal serà de 10h a 14h. Els dissabtes d’agost tancat.
       Del 24 de desembre al 5 de gener, ambdós inclosos, el casal està tancat.


Calendari dels dies de tancament de l'any 2021


Terrassa del Casal Lapallavacara


Carrer Francesc Borràs, 19
25600 Balaguer
Tel. 973 451 555
Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat