FESTIVAL LLAVORS 2021

3 i 4 de SETEMBRE

La segona edició del Festival LLAVORS – CULTURA EN CREIXEMENT, tindrà lloc els dies 3 i 4 de SETEMBRE de 2021 al Monestir de Santa Maria de Les Franqueses de Balaguer i al seu entorn natural, amb la voluntat de crear un espai per a projectes escènics, de totes les disciplines artístiques, posant l'accent en la dansa, la música i les arts del moviment, amb un denominador comú: propostes professionals, emergents i de joves artistes.

Aquest any, el Festival Llavors i Fira Tàrrega han segellat un acord de col·laboració per traçar complicitats entre la Fira i el Llavors. D'aquesta manera, es podran veure companyies de dansa que, els dies previs al Llavors, faran residència artística al Teatre de Balaguer, treballant en la fase final del procés de creació de les peces que, dies més tard, podrem veure en forma de prèvies al Festival Llavors i d'estrena oficial a Fira Tàrrega.

Al cartell del LLAVORS d'aquest any hi trobarem noms com Meritxell Neddermann, Marala Trio, Les Cícliques, Rosa Pou, Toni Jodar, Hotel Iocandi; Projecte Range, Mabel Olea, Kernel Dance Théatre o Nilak.

LLAVORS - CULTURA EN CREIXEMENT

Territori, creació artística, patrimoni cultural, entorn natural i gastronomia de proximitat...

PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 3 DE SETEMBRE DE 2021

21.00h

Les Cícliques - Tabula

Tabula neix de la idea de tabula rasa "full en blanc" que fa referència a la tesi que cada individu neix sense contingut innat.

22.00h

Marala Trio - A trenc d’alba

A trenc d'alba és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions originals que giren l'ullada cap a les arrels. Marala Trio ofereix un directe de veus, guitarres i percussió

DISSABTE 4 DE SETEMBRE DE 2021

11.00h

Toni Jodar - Explica dansa
RESERVA PRÈVIA IMPRESCINDIBLE

Projecte especialitzat en la formació i creació de públics la missió del qual és professionalitzar les activitats per a espectadors.

12.30h

Hotel Iocandi - Peix

Segona producció d'aquesta companyia que presenta un solo de petit-mitjà format basat en el circ i el pallasso. Una reflexió, des de la poètica de l'absurd

13.15h

Rosa Pou - Ala, bat! Sí, adéu

Ala, bat! Sí, adeu és un espectacle poètic i musical, un joc de viure, cantar i escriure desxifrant la pròpia quotidianitat amb paisatges de sons, ritmes, jocs semàntics, fonètics i metalingüístics.

14.00h

Temps per dinar

El recinte disposa d'espais on poder menjar i beure amb opció vegeteraniana i vegana. Venda de tiquets al mateix recinte.

16.30h

Visita guiada a l'antic monestir de santa Maria de les Franqueses

Una església i un casal enmig del no res en un entorn esplèndid. Perquè segons sant Benet "res no prospera en la fealdat". Un lloc on retirar-se del món i alliberar-se, suposadament, de passions terrenals.

17.30h

Mabel Olea - The Art of Contemplation

The Art of Contemplation és una peça de dansa que es basa en la fascinació i l'exaltació de l'escena més violenta del món abans del naixement d'allò que és nou.

18.15h

Kernel Dance Theatre - Lóng
RESERVA PRÈVIA IMPRESCINDIBLE

Lóng ens parla de les diferències subjacents a diferents cultures (eminentment el binomi oriental/occidental) però sobretot de les seves potencials semblances

19.15h

Maridatge amb Amanda Bataller i Lagravera

Amanda Bataller i el Celler Lagravera ens presenten un maridaje especial amb plats cuinats amb plantes silvestres de la zona i productes de proximitat. Tot un espectacle pels sentits i una oportunitat única per conéixer els vins de Lagravera. Capacitat limitada a 30 persones. Serà necessari apuntar-se dins del recinte a l'Espai obrador.

20.30h

Nilak - Cabaret Delícatessen

Nilak és un projecte social i cultural que pretén acostar les arts escèniques contemporànies a les comarques catalanes que no tenen cap teatre

21.30h

Temps per sopar

El recinte disposa d'espais on poder menjar i beure amb opció vegeteraniana i vegana. Venda de tiquets al mateix recinte.

22.30h

Meritxell Neddermann - In the Backyard of the Castle

Meritxell Neddermann ha estat en contacte amb la música i el seu instrument, el piano, des de la infància. Va estudiar al Conservatori de Barcelona i més tard al Taller de Músics

ENTRADES

PODEU ADQUIRIR LES VOSTRES ENTRADES EN AQUEST ENLLAÇ

EDICIONS ANTERIORS