FESTIVAL LLAVORS 2022

16, 17 i 18 de SETEMBRE

La tercera edició del Festival LLAVORS – CULTURA EN CREIXEMENT, tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de SETEMBRE de 2022 al centre urbà de la ciutat i al Monestir de Santa Maria de Les Franqueses de Balaguer i el seu entorn natural, amb la voluntat de crear un espai per a projectes escènics, de totes les disciplines artístiques, posant l'accent en la dansa, les arts del moviment i la música, amb un denominador comú: propostes professionals, emergents i de joves artistes i amb una mirada contemporània sobre la cultura d’arrel i les danses tradicionals.

A més a més, aquest any, la sala La Mercantil s’incorpora al Festival Llavors acollint dues propostes que es duran a terme a la mateixa sala. D’aquesta manera, posem en valor les col·laboracions artístiques entre diferents agents culturals de la ciutat de Balaguer.

Al cartell del LLAVORS d'aquest any hi trobarem noms com Cia. Moveo, EnDiciembre, La Calíope, Matrimoni Moukhles – Sentís, el grup de música A Vore i Els escultors de l’aire.

LLAVORS - CULTURA EN CREIXEMENT

Territori, creació artística, patrimoni cultural, entorn natural i gastronomia de proximitat...

PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 16 DE SETEMBRE DE 2022

20.00h

CIA. MOVEO – ECHOES

La nova creació de la CIA MOVEO, que coincideix amb els 15 anys de la companyia, és la tercera producció d’una trilogia dedicada a la relació entre realitat i ficció.

21.30h

ENDICIEMBRE – HOMENAJE

HOMENAJE és aquest moment on hi ha quelcom que es para i ja no hi ha marxa enrere.

DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022

DISSABTE - Servei de barra a càrrec de l'Associació l'Estel
12.00h

VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ NOGUERA MÍSTICA 432

432 és el nombre exacte d'esglésies que estan inventariades a la comarca de la Noguera.

19.30h

LA CALÍOPE – NÖSZEMÉLY

Cinc dones amb diferents històries, una cosa en comú que les uneix... Tot comença en arribar la joventut, quan la culta societat les ensenya que una dona ha d'atendre casa seva, cuidar el seu marit, criar els fills...

20.30h

MATRIMONI MOUKHLES & SENTÍS - LA INTÉRPRETE Y LOS INIMITABLES: EL VIAJE DEL DUENDE

La Intérprete y los Inimitables: El viaje del duende és un homenatge a l'origen, a allò popular i a l'alegria. El duende, aquest mite d'arrels àrabs que habita la història i el folklore

22.00h

A VORE – ELECTRO JOTA

PREMI BUTACA 2018 - MILLOR ESPECTACLE DE DANSA
PREMI DELFÍ COLOMÉ 2017- MENCIÓ ESPECIAL

A VORE és un espectacle arriscat, vitalista i divertit, una "tradificció" que fusiona moviments ancestrals amb moderns, tecnologia amb aixades, i creativitat contemporània amb textos antics.

DIUMENGE 18 DE SETEMBRE DE 2022

12.00h

TALLER DE DANSA PER A FAMÍLIES – ELS ESCULTORS DE L’AIRE

El taller de dansa per a famílies ofereix als participants un espai de trobada, amor i diversió per brindar una experiència enriquidora. La família, com a nucli de tota proposta, explorarà el moviment a través de jocs, dansa i teatre fomentant l’enfortiment del vincle afectiu.

18.00h

A SKIN POEM FOR COSY HOUSE – ELS ESCULTORS DE L’AIRE

Amb aquest sisè muntatge Els Escultors de l’Aire tanquen la trilogia sobre la memòria.

ENTRADES

DIVENDRES: GRATUÏTES


DISSABTE: EN AQUEST ENLLAÇ


DIUMENGE: EN AQUEST ENLLAÇ

EDICIONS ANTERIORS