PROGRAMACIÓ EDICIÓ 2021

21.00h

Les Cícliques - Tabula

Tabula neix de la idea de tabula rasa "full en blanc" que fa referència a la tesi que cada individu neix sense contingut innat.

22.00h

Marala Trio - A trenc d’alba

A trenc d'alba és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions originals que giren l'ullada cap a les arrels. Marala Trio ofereix un directe de veus, guitarres i percussió

DISSABTE 4 DE SETEMBRE DE 2021

11.00h

Toni Jodar - Explica dansa
RESERVA PRÈVIA IMPRESCINDIBLE

Projecte especialitzat en la formació i creació de públics la missió del qual és professionalitzar les activitats per a espectadors.

12.30h

Hotel Iocandi - Peix

Segona producció d'aquesta companyia que presenta un solo de petit-mitjà format basat en el circ i el pallasso. Una reflexió, des de la poètica de l'absurd

13.15h

Rosa Pou - Ala, bat! Sí, adéu

Ala, bat! Sí, adeu és un espectacle poètic i musical, un joc de viure, cantar i escriure desxifrant la pròpia quotidianitat amb paisatges de sons, ritmes, jocs semàntics, fonètics i metalingüístics.

14.00h

Temps per dinar

El recinte disposa d'espais on poder menjar i beure amb opció vegeteraniana i vegana. Venda de tiquets al mateix recinte.

16.30h

Visita guiada a l'antic monestir de santa Maria de les Franqueses

Una església i un casal enmig del no res en un entorn esplèndid. Perquè segons sant Benet "res no prospera en la fealdat". Un lloc on retirar-se del món i alliberar-se, suposadament, de passions terrenals.

17.30h

Mabel Olea - The Art of Contemplation

The Art of Contemplation és una peça de dansa que es basa en la fascinació i l'exaltació de l'escena més violenta del món abans del naixement d'allò que és nou.

18.15h

Kernel Dance Theatre - Lóng
RESERVA PRÈVIA IMPRESCINDIBLE

Lóng ens parla de les diferències subjacents a diferents cultures (eminentment el binomi oriental/occidental) però sobretot de les seves potencials semblances

19.15h

Maridatge amb Amanda Bataller i Lagravera

Amanda Bataller i el Celler Lagravera ens presenten un maridaje especial amb plats cuinats amb plantes silvestres de la zona i productes de proximitat. Tot un espectacle pels sentits i una oportunitat única per conéixer els vins de Lagravera. Capacitat limitada a 30 persones. Serà necessari apuntar-se dins del recinte a l'Espai obrador.

20.30h

Nilak - Cabaret Delícatessen

Nilak és un projecte social i cultural que pretén acostar les arts escèniques contemporànies a les comarques catalanes que no tenen cap teatre

21.30h

Temps per sopar

El recinte disposa d'espais on poder menjar i beure amb opció vegeteraniana i vegana. Venda de tiquets al mateix recinte.

22.30h

Meritxell Neddermann - In the Backyard of the Castle

Meritxell Neddermann ha estat en contacte amb la música i el seu instrument, el piano, des de la infància. Va estudiar al Conservatori de Barcelona i més tard al Taller de Músics