Fira Q Balaguer

Fira Q Balaguer

29, 30 D'ABRIL I 1 DE MAIG DE 2017


Balaguer ja prepara una edició més de la Fira Q per als dies 29, 30 d’abril i l’1 de maig. Enguany amb un dia més de fira atès a la festivitat del dilluns.

Desprès de la bona acollida que va tenir el certamen l’any passat, s’ha decidit continuar apostant pel mateix format de fira: fent la Fira de la ciutat, per la ciutat, amb l’objectiu de promocionar els diferents sectors econòmics locals que la configuren.

Així doncs es pretén que aquest certamen esdevingui una eina de promoció econòmica amb projecció arreu del territori.

Dins el marc de la Fira hi trobarem un Saló de l’habitatge i de la construcció, un espai per al comerç i serveis amb una important presència de la moda i els complements, amb desfilades professionals dins el mateix pavelló, un espai per al producte de proximitat, limitat a la nostra província, amb productes com l’oli, el vi, l’embotit, el formatge, les cerveses ... i la mel que gaudirà, novament, d’unes jornades tècniques amb ponents professionals del sector.

També hi haurà la ja tradicional Mostra nacional de coques de recapte i samfaina, elaborades per forners de Balaguer i comarca, i organitzada per l’Associació Gastrònomica i Cultural del Comtat d’Urgell.

I també, un espai més lúdic, el de la restauració i oci local, amb uns escenaris de demostració, en cada sector, per a donar un dinamisme durant totes les hores que romandrà oberta la fira, que enguany tampoc tancarà al migdia.

S’oferirà la possibilitat de dinar tot gaudint d’espectacles musicals.

En cada sector, hi haurà un escenari on es duran a terme demostracions, tallers, receptes, presentacions.. i també es durà a terme el III concurs de cuina de proximitat de les terres de Lleida, organitzat per l’ Associació Gastrobar.

En el sector del producte, la Diputació de Lleida muntarà un escenari on es duran a terme les presentacions, tallers.. referents als productes del territori.

Fira Q esdevindrà un certamen amb una gran graella d’acitivitats pensades per a tots els públics.

L’horari de la fira serà de 10.00 h a 20.30 h.

Properament, anirem informant de les novetats.