Firauto 2014

Cartell

La fira del vehicle de segona ma pionera a les terres de lleida presenta una nova edició, la XXIII ena Els propers dies 18 i 19 d'octubre de 2014, Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la fira del vehicle de segona ma que ha anat introduint nous sectors relacionats amb el mon del motor, com ara els complements, accessoris, i les motocicletes. Com a novetat d'enguany tindrem també expositors relacionats amb la xapa i pintura del vehicle i amb les rodes.

Firauto obrirà les seves portes amb bona salut i serà una de les edicions amb més vehicles ja que s'hi aplegaran una vintena d'expositors, amb vehicles totalment garantits i revisats, segell distintiu d'aquesta fira.

Per tal de seguir oferint aquesta qualitat, l'organització de la Fira cedeix novament un espai a l'exterior a tots els expositors, que l'any passat va tenir molta acceptació, el mercat de la ganga, per poder exposar vehicles més econòmics que no superin els 6.000€, i que també tenen el seu mercat i que s'ubicaran just a l'entrada del pavelló.

El parc de vehicles d'ocasió cada cop es més ampli ja que també es poden trobar vehicles de gerència o km cero a uns preus molt competitius.

Està constatat que actualment per cada cotxe nou que es ven a Catalunya, se'n venen 2'5 d'usat.

Per aquest motiu és bon moment per aquestes Fires tan per l'expositor com pel visitant que en un recinte pot gaudir d'un ampli ventall de productes del motor al seu abast.

L'horari de la fira serà el dissabte i el diumenge, de 10h a 14h i de 16h a 20 i l'entrada serà gratuïta.

Un any més el club Slot Balaguer muntarà uns circuits gegants de quatre pistes a l'altell del pavelló.

Com a actes paral·lels a la Fira enguany l'associació The Real Concept muntarà una exposició de vehicles tuning per als més joves, que estarà instal·lada a l'exterior del pavelló just a la porta oficial d'entrada al recinte.

També, com a novetat, i per als més petits de la família, el Servei Català de Trànsit instal·larà un Parc d'Educació Viària o també anomenat Parc de mobilitat segura que constarà d'una instal·lació que simularà els carrers d'una ciutat on es reprodueixen situacions del trànsit i el nen/a podrà tenir el rol de conductor de bicicletes o de vianant. El Parc constarà de tots els elements viaris (illetes, rodones, cruïlles, semàfors, etc) i posarà a disposició dels participants tot el necessari per la seva participació (bicicletes de diferents talles, cascs, pitets, etc). Les edats dels participants serà dels 6 al 11 anys. Aquest parc estarà instal·lat just al darrera del Pavelló Inpacsa i funcionarà tant dissabte com diumenge, amb accès directe des del Pavelló.

Com ja és habitual en aquesta Fira, també gaudirem del Servei d'ITV mòbil per a vehicles i motocicletes, el dissabte durant tot el dia i el diumenge al matí. Caldrà però reservar hora prèviament a l'Institut Municipal de Progrés i Cultura o be al telèfon 973 446 606.

 

Plànol i expositors: en aquest enllaç

Fitxa tècnica: en aquest enllaç