Firauto 2015

XXIV FIRA DEL VEHICLE DE SEGONA MA PIONERA A LES TERRES DE LLEIDA

Fitxa tècnica

Plànol i expositors
 

El propers dies 17 I 18 d’octubre, Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la fira del vehicle de segona ma que ha anat introduint nous sectors relacionats amb el món del motor i que van variant, com ara els complements, accessoris, la maquinària industrial, els elevadors i els remolcs.

Firauto obrirà les seves portes amb bona salut i serà una de les edicions amb més vehicles ja que s’hi aplegaran una vintena d’expositors d’aquest sector, amb vehicles totalment garantits i revisats, segell distintiu d’ aquesta fira, tant a l’interior com a l’exterior del Pavelló, superant de llarg els 200 exemplars.

Per tal de seguir oferint aquesta qualitat, l’organització de la Fira cedeix novament un espai a l’exterior a tots els expositors, que l’any passat va tenir molta acceptació, el mercat de la ganga, per poder exposar vehicles més econòmics que no superin els 6.000 €, i que també tenen el seu mercat i que s’ubicaran just a l’entrada del recinte de la fira.

El parc de vehicles d’ocasió cada cop es més ampli ja que també es poden trobar vehicles de gerència o km cero a uns preus molt competitius.

Està constatat que actualment per cada cotxe nou que es ven a Catalunya, se’n venen 2’5 d’usat.

Per aquest motiu és bon moment per aquestes Fires tan per l’expositor com pel visitant que en un recinte pot gaudir d’un ampli ventall de productes del motor al seu abast.

L’horari de la fira serà el dissabte i el diumenge, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 i l’entrada serà gratuïta.

Un any més el club Slot Balaguer muntarà uns circuits gegants d ’slot i enguany ho farà al vestíbul del pavelló.

Com a activitat paral·lela gaudirem de nou del Parc d’ Educació Viària cedit pel Servei Territorial de Trànsit, amb l’objectiu d’introduir algun element didàctic dins el marc de la fira per als nostres infants, sempre relacionat amb la temàtica de la mateixa.

El Parc constarà de tots els elements viaris (illetes, rodones, cruïlles, semàfors, etc) i posarà a disposició dels participants tot el necessari per la seva participació (bicicletes de diferents talles, cascs, pitets, etc).

Les edats dels participants serà dels 6 al 11 anys.

Aquest parc estarà instal•lat just al darrera del Pavelló Inpacsa i funcionarà tant dissabte com diumenge, amb accés directe des del Pavelló.

Enguany com a novetat, gaudirem d’una exposició de Karting organitzada pel Circuit 55-84 de Menàrguens, on trobarem diferents vehicles de competició no tan sols de karts sinó també motocicletes. També podrem presenciar vehicles americans.

El cartell anunciador del certamen és modern i amb colors atractius per tal de despertar l’interès al visitant.

Cartell Firauto 2015