Firauto 2016

Cartell

LA FIRA DEL VEHICLE DE SEGONA MA CELEBRA EL SEU 25è ANIVERSARI EN UNA NOVA EDICIÓ ELS DIES 15 I 16 D’OCTUBRE

Fitxa tècnica

Plànol i expositors
 

La ciutat de Balaguer, acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle d’ocasió i complements, mantenint els mateixos expositors de l’any passat, uns 23, que presentaran no només les millors ofertes en vehicles d’ocasió i quilòmetre 0 sinó també en productes d’altres sectors com els remolcs i la maquinària industrial, així com també els complements per als automòbils com el tintatge de vidres per als vehicles, novetat d’enguany.

Tampoc hi faltaran expositors d’ àudio per tal d’aconseguir equipar els vehicles amb els millors equips de so.

L’horari de Fira serà de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h tant dissabte com diumenge.

Enguany es celebren els 25 anys essent la fira pionera a les terres de Lleida, d’aquesta temàtica.

Serà un any on hi haurà una gran varietat per escollir ja que el pavelló estarà ple de gom a gom a l’igual que l’esplanada exterior de davant del mateix.

Al lateral, hi haurà el Mercat de la Ganga on els mateixos expositors poden exposar vehicles més econòmics, de fet no poden superar els 6.000 €, deixant els de més valor per a la seva exposició personal.

El parc de vehicles d’ocasió és cada cop més ampli ja que també es poden trobar vehicles de gerència i amb molts pocs quilòmetres.

El fet que el visitant pugui, visitant Firauto, veure més de 220 vehicles en una sola exposició facilita la compra i dona més opció a elegir entre totes els productes presentats, ja que a diferència del vehicle nou que es pot comprar fàcilment per internet o altres canals, el vehicle d’ocasió és propi, aquell que es presenta amb les característiques concretes i particulars i difícilment se’n troba un altre igual.

Els concessionaris esperen aquestes fires que, de fet, són més pràctiques que vistoses precisament perquè poden exposar els seus producte exclusius i facilita la compra al visitant ja que no s’ha de desplaçar de concessionari a concessionari.

Enguany, per tal de celebrar els 25 anys, s’instal•larà al darrera del pavelló, un circuit de karts ecològics infantil, adreçat a nens / es de 6 a 12 anys, per facilitar als pares que ho desitgin el poder visitar tranquil·lament la Fira, deixant els seus fills gaudint d’una activitat molt relacionada amb la temàtica del certamen.

Els karts són direccionables i funcionen pedalant per un atractiu circuit inflable de 12m x 7m. Aquesta activitat potencia el desenvolupament de l’habilitat motriu i la destresa dels infants. L’horari serà d’11.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h tant dissabte com diumenge.

Com a novetat, enguany tindrem una exposició de vehicles Drift adreçada al públic més jove, organitzada per l’ Associació The Real Concept Tunning Club, organitzadors del Festival Motor Show que té lloc a la ciutat de Balaguer, el darrer cap de setmana del mes de juliol.