Firauto 2008

Cartell de Firauto 2008Firauto 08, els dies 18 i 19 d'octubre; la 17a fira del vehicle d'ocasió. 

Els propers dies 18 i 19 d’octubre tindrà lloc a la ciutat de  Balaguer Firauto’08, la 17ena Fira del vehicle de segona ma, al Nou Pavelló Polivalent.

La gran exposició de vehicles de segona ma, es trobarà en el recinte firal, ocupant els 3.500 m2 de pavelló cobert més una carpa de 600 m2, que s’adossarà al mateix, ja que l’espai interior ha quedat petit per les sol·licituds fetes per poder exposar. 

També s’habilitarà, com a zona d’exposició, l’espai exterior de davant el vestíbul d’entrada principal al Pavelló. En total uns 4.800 m2 d’exposició.

L’horari de la fira serà el dissabte i el diumenge, de 10 h a 14h, i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. 

També i com a activitat ja totalment consolidada Firauto disposarà d’una ITV mòbil, a l’esplanada d’aparcament del Nou Pavelló per tots els visitants de la fira que vulguin aprofitar per passar la revisió del seu vehicle. 

Per tal d’utilitzar aquest correctament aquest servei s’haurà de demanar hora dies abans del certamen a les oficines de l’ImPiC, de dilluns a divendres, de 8h a 15h o bé al tf. 973 446 606 (extensió Fira).

Com cada any, el Club Slot Balaguer col·laborarà amb Firauto en el muntatge de dos circuits gegants, en el pis superior del Pavelló, on tots els nens i nenes que ho desitgin podran participar en diferents curs, per modalitats, gratuïtament i en un concurs que tindrà lloc el diumenge.

Enguany, com a novetat, Fira Balaguer juntament  amb el circuit 55-84 de Menàrguens, muntarà  un circuit de karts per a totes les edats, que s’ubicarà al costat del pavelló situat paral·lelament al carrer Urgell, i al vestíbul del mateix pavelló podrà admirar-se una gran exposició d’aquest fabulós circuit que tenim a la Comarca de la Noguera, essent el més gran d Espanya, amb extensió tota, amb la intenció que esdevingui tot un referent en aquest món.