Firauto 2021

Dies: 15, 16 i 17 d'octubre de 2021

Lloc: pavelló Inpacsa

La ciutat de Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, arribant ja a la 30a edició.

És una fira que gaudeix de molta salut ja que és molt esperada tant per als expositors que any rere any hi participen com per als visitants que hi assisteixen.

Els concessionaris esperen aquestes fires que, de fet, són més pràctiques que vistoses precisament perquè poden exposar els seus producte exclusius i facilita la compra al visitant ja que no s’ha de desplaçar de concessionari a concessionari.

 

FIRAUTO ALLARGA UNA TARDA MÉS LA SEVA EDICIÓ PER TAL DE REPARTIR ELS VISITANTS I PRESENTA UN ESPAI DEDICAT A LES AUTOCARAVANES I CARAVANES

La ciutat de Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, els pròxims dies 15, 16 i 17 d'octubre, al pavelló Inpacsa de la ciutat, arribant ja a la 30a edició, tenint en compte que la passada es va suspendre a darrera hora per la desfavorable situació provocada per la pandèmia.

Enguany sembla que el moment és molt millor i des de la Paeria s'ha contactat amb els expositors que han mostrat entusiasme per retornar, dins les possibilitats, a la normalitat permesa.

Cal recordar que aquesta Fira gaudeix de molt bona salut i és molt esperada tant pels expositors com pels visitants... per aquest motiu, enguany com a novetat, s'obriran les portes divendres a la tarda, a les 16.30 h fins a les 20.30 h i dissabte i diumenge en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 20.30 h per donar més hores als possibles visitants i/o compradors.

Els concessionaris esperen aquestes fires que, de fet, són més pràctiques que vistoses precisament perquè poden exposar els seus productes exclusius i facilitar la compra al visitant, ja que no s'ha de desplaçar de concessionari a concessionari.

El parc de vehicles d'ocasió és cada cop més ampli, ja que també es poden trobar vehicles de gerència i amb molt pocs quilòmetres, fet que li dona a la mateixa fira un nou valor afegit.

Una Fira pionera a les terres de Lleida on uns 20 expositors presentaran vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d'opcions, des de les més econòmiques, que podreu trobar al Mercat de la Ganga, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents i/o amants del motor. Tots ells revisats i garantits amb el segell de qualitat de la Fira.

També hi haurà representats d'altres sectors, com són els remolcs i la maquinària industrial, els complements pels automòbils, l'àudio i també la retolació de vehicles.

I la novetat d'enguany serà l'espai dedicat a les caravanes, autocaravanes i altres opcions d'aquesta modalitat d'esbarjo. El qual estarà ubicat just a l'entrada oficial del recinte Firal.

Com ja és habitual en aquesta fira, també hi haurà el Mercat de la Ganga on els mateixos expositors poden exposar vehicles més econòmics, de fet no poden superar els 6.000 €, deixant els de més valor per a la seva exposició personal.

Enguany, però s'hauran de seguir unes mesures de seguretat per la Covid i els vehicles hauran d'estar més espaiats per garantir les distàncies, però els expositors ho preparen amb la mateixa il·lusió que les darreres edicions.

El fet que el visitant pugui veure més de 200 vehicles en una sola exposició facilita la compra i dona més opció a escollir entre totes els productes presentats, ja que a diferència del vehicle nou que es pot comprar fàcilment per internet o altres canals, el vehicle d'ocasió és propi, aquell que es presenta amb les característiques concretes i particulars i difícilment se'n troba un altre igual.

Enguany no hi haurà exposició didàctica, com es feia els darrers anys al vestíbul del pavelló per tal de deixar més amplitud a les entrades i sortides.

La cabuda de visitants será limitat a les xifres permeses del Procicat i es deixarà entrar en funció del recompte que es farà a l’entrada.

Cartell