Firauto 2006

És la fira del vehicle de segona mà.

Totes les firmes automobilístiques hi són presents amb un ampli ventall de vehicles usats des de l'utilitari fins el de luxe.

Enguany, per disponibilitat del nou pavelló, aquest certamen firal es celebrarà els dies 25 i 26 de novembre.
 

Un any més Firauto, la Fira del vehicle de segona mà obrirà les seves portes el dissabte dia 25 amb un ple absolut, fet que ha obligat a situar algun expositor a l’exterior del pavelló, cosa que enguany, d’entrada no estava previst.

 

La inauguració oficial tindrà lloc el dissabte a les 11 del matí, tot i que l’obertura de portes es farà a les 10 en punt, i serà presidida pel Sr. Antoni Argilés, Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, acompanyat per les Autoritats locals i comarcals.

 

L’horari de la Fira serà: Dissabte i diumenge, de 10h a 14h i de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre.

 

L’entrada és gratuïta.

 

Un any més, Firauto disposarà d’un ITV mòbil, ubicada al costat del nou Pavelló per tots els visitants de la fira que vulguin aprofitar per passar la revisió del seu vehicle al mateix visitar el certamen firal de la ciutat.

 

Per tal d’utilitzar correctament aquest servei, s’haurà de demanar hora, dies abans de la celebració de la Fira a les oficines de l’ImPic, de dilluns a divendres, de 8h a 15h o be al tf. 973 446 606 (extensió Fira).

 

També i per segon any consecutiu tindrà lloc el Concurs d’Habilitats al Volant, Firauto 2006, amb importants novetats, el dissabte per la tarda I el diumenge pel matí, organitzat conjuntament amb les Auto escoles Paulino i Tena, de Balaguer. El premi al millor conductor serà d’un mans lliures per al vehicle.

 

També i per fer l’estada més fàcil als petits es muntarà al vestíbul del pavelló, un gran circuit d’excalextric, amb el Club Slot Balaguer, on tots els nens i nenes que ho desitgin podran participar en curses gratuïtament, i en un concurs que tindrà lloc el diumenge.

 

L’acte oficial de cloenda tindrà lloc el diumenge, a les 8 del vespre, davant la porta oficial d’entrada al Pavelló i serà presidida pel Sr. José Àngel Flores, Subdelegat del Govern de l’Estat a Lleida.

 

Dins l’acte de cloenda tindrà lloc, al punt d’informació de la Fira ubicat al vestíbul del Nou Pavelló, el lliurament de premis del 2n Concurs d’Habilitats als volant, Firauto 2006; concurs organitzat amb les auto escoles Paulino i Tena, de Balaguer.