Firauto 2007

Cartell de Firauto 2007FIRAUTO 20 i 21 d’octubre.

 

FIRAUTO, LA FIRA DEL VEHICLE DE SEGONA MA

 

Dies 20 i 21 d’octubre

 

Edició: XVIena

 

Lloc: Nou Pavelló, situat als antics terrenys d’Inpacsa

 

Horari : Dissabte i diumenge, de 10h a 14h
                                       
de 16’30 h a 20’30 h

 

Inauguració Oficial: Dissabte, dia 20,  a les 11 del matí, davant la porta d’entrada oficial a la Fira.

 

Cloenda oficial: Diumenge, dia 21, a les 20 h.

 

Expositors: 16

 

M2 d’exposició: 4.500 aproximadament nets

 

 

Actes paral-lels:

 

Servei d’ITV mòbil durant els dos dies de la Fira, amb horaris establerts.
Ubicat a la zona d’aparcament del recinte Firal.

 

EL Club Slot Balaguer muntarà un circuit gegant perque tots els nens i nenes que ho desitgin puguin participar en els campionats Firauto 2007.

Exposició de vehicles americans dels anys 50, a càrrec del club d'amics Razzler's de Balaguer.

Primera concentració "Drifting" a Balaguer, el dissabte dia 20.

 


Firauto, que es celebra els propers dies 20 i 21 d’octubre a Balaguer, es presenta amb una ocupació del 100%.  A la fira participen les millors firmes automobilístiques de la nostra ciutat i comarca i es complementa amb diferents   actes paral•lels que s’inclouen com a novetat en aquesta edició. 

Amb les diferents activitats que s’han organitzat es preveu atraure cada cop més, al públic més jove, ja que és un dels clients potencials d’aquest mercat,  donant-li també un nou aire renovat al certamen.

En aquest sentit, la fira acollirà al vestíbul del Pavelló una exposició de vehicles americans del anys 50, organitzada pel Club d’amics Razzler ’s de Balaguer.  Es tracta d’un grup de nois i noies amb inquietuds i gustos per la simbologia social i cultural de l’època americana dels anys 50 que estan organitzats com a entitat de la ciutat des de l’any 2005. En aquesta exposició s’hi podrà veure vehicles com: Un Buidk 1954, vehicle importat dels EEUU, un Chevrolet 1951 coupé, també importat dels EEUU, un Ford 1930 “hot rod”, importat directament des de Califòrnia, entre altres.

Cal dir que aquest grup de joves també participen activament en l’ ampli calendari festiu de la ciutat, organitzant una festa pròpia durant  un cap de setmana del mes de maig on els pavellons es converteixen en un autèntic decorat d’aquella època.

A més a més a la Fira podrem trobar la primera concentració Drifting a Balaguer. Us informem que el Drifting és una modalitat esportiva automobilística que consisteix en modificar els vehicles i passar les corbes de costat, derrapant, guanyant punts per estil i dificultat de la maniobra i que el seu origen és japonès. Així dissabte 20 d’octubre, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda tindrà lloc una exhibició d’aquesta practica i també, durant tot el dia, hi haurà una exposició d’aquests vehicles modificats. Aquesta concentració està organitzada pel Club Drift.org.

Recordar que la Fira estarà oberta dissabte i diumenge, de 10h a 14h i de 16’30 h a 20’30h i l’entrada és gratuïta.
L’organització espera, enguany , superar els 7.800 visitants de la darrera edició.

Per a més informació:      Àrea de promoció econòmica de l’ImPic 973 446 606
                                   Club d’amics Razzler’s: 973 451 217  Xavi
                                   Club Drift  679 966 665 Santi