Firauto 2013

La fira del vehicle de segona ma pionera a les terres de lleida presenta una nova edició, la XXII ena

Firauto 2013, els dies 19 i 20 d'octubre, Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la fira del vehicle de segona ma que ha anat introduint nous sectors relacionats amb el mon del motor.

L'alcalde de Balaguer, Josep Mº Roigé i el regidor de l'àrea de promoció econòmica, responsable de les fires, Antoni Velimelis han presentat el nou cartell anunciador del certamen, seguint la línia dels altres anys, amb un disseny atrevit, amb molt color i destacant el segell de Qualitat com a màxim exponent, no tan sols d'aquesta fira, sinó també de la ciutat.

Firauto obrirà les seves portes amb molt bona salut i serà un de les edicions amb més sectors nous ja que enguany a part dels complements per al vehicle que ja són un clàssic a la fira, també hi haurà a l'exterior, una bona oferta amb caravanes i autocaravanes, plataformes elevadores, maquinària industrial, i com a novetat maquinària per a la mobilitat i un gran assortit de motos de les millors marques del mercat pensades per a totes les butxaques.

Per tal de seguir oferint aquesta qualitat en els vehicles de l'interior, l'organització de la Fira cedeix novament un espai que l'any passat va tenir molta acceptació, el mercat de la ganga, per poder exposar vehicles més econòmics que no superin els 6.000 €, i que també tenen el seu mercat.

De fet aquesta Fira és un referent i enguany hi haurà un 10% més d'expositors, passant als 22.

Està constatat que actualment per cada cotxe nou que es ven a Catalunya, se'n venen 2'5 d'usat.

Per aquest motiu és bon moment per aquestes Fires tan per l'expositor com pel visitant que en un recinte pot gaudir d'un ampli ventall de productes del motor al seu abast.

L'horari de la fira serà el dissabte i el diumenge, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 i l'entrada serà gratuïta.

Un any més el club Slot Balaguer muntarà uns circuits gegants de quatre pistes.

Aprofitant aquest esdeveniment s'ha organitzat al voltant de la Fira, la 1º Trobada de cotxes clàssics amb el club Clàssics del Motor de Lleida, per al diumenge dia 20 durant tot el matí.

A partir de les 10 h els vehicles quedaran exposats a la fira fins a les 14 h.
 

Fitxa tècnica: en aquest enllaç
 

Plànol i expositors: en aquest enllaç

Cartell