Aixequem les persianes

Aixequem les persianes

La campanya pretén donar a conèixer els locals tancats que estan disponibles al centre històric i posar-los en valor, i alhora facilitar el contacte entre propietaris i emprenedors.

La idea sorgeix el 2012 davant la necessitat per part d'alguns Ajuntaments que comptaven amb el suport de la Llei de Barris, de recuperar el teixit comercial d'aquests barris i que tornin a ser un referent social, cultural i un motor d'activitat econòmica. La campanya, però, s'inicia l'octubre del 2013 i està dirigida als municipis que han desenvolupat un Pla de Barris.

Cada municipi fa una adaptació de la campanya en funció de la seva realitat i les seves possibilitats (des de rutes guiades pels locals buits, exposició de productes d'altres comerços, activitats relacionades amb el foment de l'emprenedoria, ...)

Aquí a Balaguer, està previst fer convenis entre propietaris i l'Impic on primer de tot s'actuarà en la millora de la imatge, tant interior com exterior dels locals. També s'oferirà assessorament i incentius tant als propietaris com als emprenedors i es duran a terme tota una sèrie d'actuacions per tal de dinamitzar.

Us animem a participar tant si sou propietaris d'un local disponible com si sou emprenedors d'algun projecte nou. Totes aquelles persones que estiguin interessades us podeu inscriure trucant al telèfon de l'Ajuntament que és el 973 44 52 00 o bé escrivint al correu electrònic aixequem@balaguer.catProjectes anteriors: 2017, 2016