Àrea de Joventut

Els joves són un important patrimoni de la ciutat: tenen empenta, capacitats, aptituds i ganes per tirar endavant projectes i activitats. Des de l’àrea de joventut, ubicada al Casal Lapallavacara, pretenem canalitzar aquestes inquietuds i capitalitzar aquest patrimoni per convertir Balaguer en una ciutat dinàmica, oberta, atractiva i amb oportunitats per la nostra joventut.

Des de l'Àrea de Joventut s’ofereix a tots els joves de la ciutat un servei accessible i pròxim, amb el que posar a la seva disposició tota aquella informació que pugui ser-los d'utilitat, a nivell formatiu, educatiu, lúdic, etc.


Que oferim?

Cursos, tallers i oci a través de l’Agenda Bimensual Jove

Assessorament i ajudes en matèria d’associacionisme juvenil, beques, subvencions per a joves, treball, habitatge, etc.

L'Àrea de Joventut, col·labora amb les diverses associacions juvenils de la ciutat, tant en la gestió de subvencions, com en la realització d'actes d'interès general.

L'Àrea de Joventut planifica, coordina i impulsa les actuacions municipals adreçades als joves de la nostra localitat. Xerrades sobre drogues, salut, entre altres que es defineixen com a document en el Pla Local de Joventut, que defineix els objectius en aquest àmbit.


HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC ÀREA DE JOVENTUT
Matí de dilluns a divendres de 9 a 14 h
Tarda de dilluns a divendres de 17 a 21 h


HORARI D'OBERTURA DEL CASAL
Matí de dilluns a divendres de 8 a 15 h
Matí de dissabte de 10 a 14 h

Tarda de dilluns a dijous de de 16 a 21 h
Tarda de divendres de 16 a 21 h
Tarda de dissabte de 17 a 21 h


Estem presents a les xarxes socials FACEBOOK (Balaguerjove), TWITTER (@balaguerjove) i INSTAGRAM (Balaguerjove). Seguiu-nos!

ÀREA DE JOVENTUT

Casal Lapallavacara
c. Francesc Borràs, n.17-19, 25600 Balaguer
973 451 555
joventut@impic.cat