Casal de Nadal

MATINS - LAPALLAVACARA


Inscripció per franges:
22, 23 i 24  de desembre (1a Franja)
28, 29, 30 i 31 de desembre (2a Franja)
4 i 5 de gener de 2021 ( 3a Franja)

Màxim 40 places per franja.

HORARI
De 9.00h a 14.00h * Hora d'acollida: de 8.00h a 9.00h, prèvia inscripció.

PREUS:
1 franja: 30  €
2 franja: 40 €
3a franja: 20 €
Tots els dies: 80 €

INSCRIPCIONS: en aquest enllaç

El casal de Nadal s’ha creat aquest any 2020 per substituir el saló Cosmolúdic, ja que per la situació actual de pandèmia no es podrà dur a terme. Des de les regidories de joventut i educació de la Paeria de Balaguer, hi ha la voluntat de donar un servei a les famílies durant les vacances de Nadal i oferir als infants activitats artístiques, lúdiques i recreatives amb les quals s’ho passin bé i alhora complementin la seva formació, o despertin el seu interès per alguna disciplina fins aleshores desconeguda.

Les activitats aniran adaptades als diferents grups i edats i es realitzaran seguint tots els protocols actuals de salut:
Nenes i nens nascuts els anys del 2009 al 2013 (GRUP ELFS)
Nenes i nens nascuts els anys 2014, 2015 i 2016 (GRUP RENS)
 

Activitats destacades: Ceràmica, Kapla, Sandart, Scalèxtric, Música i ball, Taller de Lettering, Taller de ciència, Manualitats, Taller de cuina, Rubikids, Cinema, Jocs i activitats d’enginy, altres.

 

Des de les àrees de joventut  i educació de la Paeria de Balaguer s’ha preparat una sèrie d’activitats alternatives al saló infantil Cosmolúdic, ja que degut a la situació de la pandèmia en que ens trobem no es podrà dur a terme.
Amb la voluntat de donar servei a les famílies que treballen i que tenen infants, així com també donar oci infantil i juvenil durant les vacances de Nadal, s’han organitzat diferents activitats adaptades a les restriccions actuals.

Cartell