Posa't la gorra

CartellDia: diumenge 11 d'octubre de 2020

Des de laComissió Organitzadora, per qüestions de seguretat, hem decidit fer uns canvis necessarisen la programació d’aquesta festa i no es faran activitats que comportinaglomeracions com la cursa- caminada, la fira dels somnis i el dinar solidari.

No obstant creiemque ens podeu ajudar com sempre heu fet amb les accions següents:

1.     INFORMANT i DIFONENT la diada penjant, una foto individual o en grup  amb la gorra i la samarreta, a les teves xarxes socials amb el #posatlagorrabalaguer. Tots els participants rebran  un obsequi, que podreu passar a recollir a partir del dia 13 d’octubre a Lapallavacara.

2.     COMPRANT la gorra i la samarreta (que també servirà per a l’edició del 2021) a la Pallavacara, Piscina coberta o als establiments i comerços col·laboradors.

3.     PARTICIPANT a la Cursa - Caminada virtual del diumenge 11d’octubre (informarem més endavant de com fer-ho) o sortint al carrer el mateix dia amb la gorra i la samarreta.

4.     DONANT suport com empresa amb una pancarta que ompli el pont del riu. Aquest donatiu servirà per fer la mateixa promoció l’any vinent, sense cap cost addicional.

5.     FENT un donatiu al compte ES62 2100 5000 5502 00167487 LA CAIXA.

Més nformació: www.posatlagorrabalaguer.cat