Vine al comerç de Balaguer -SUSPÈS-

CartellACTIVITAT SUSPESA

Dia: dissabte 4 de juliol de 2020

Horari: de 19.00h a 1.00h

Lloc: diferents carrers de la ciutat

Organitzat per les associacions de comerciants ACB i CBH i la Paeria de Balaguer.

 

El proper dissabte dia 4 de juliol, aprofitant l’entrada de l’estiu, tindrà lloc a Balaguer una acció de revitalització comercial tot donant inici a la represa d’aquesta activitat.
Aquesta iniciativa ha estat organitzada conjuntament per les Associacions de comerciants ACB i CBH i la Paeria de Balaguer.

La ciutat de Balaguer obrirà els seus comerços i sortiran al carrer per tal de facilitar les compres de proximitat a tots i totes les persones que vulguin aprofitar per gaudir d’una tarda – nit diferent.La festa començarà a les 19 h i s’allargarà fins a la 1 de la matinada per tal de celebrar conjuntament la nova obertura i convidar a tothom a comprar a la nostra ciutat ajudant, així, als nostres comerciants.

Una tarda amb cercaviles, actuacions... però sempre mantenint les mesures de seguretat, essent respectuosos amb els altres.  Es demana portar la mascareta per a més seguretat, ja que hi ha llocs i carrers que són estrets.

A les 19,30 h tindrà lloc la presentació d’una nova campanya de dinamització comercial promoguda per la Paeria, com una altra eina per tal d’ajudar al petit comerç de proximitat en aquests moments tan difícils. Per tal de donar-la a conèixer es col•locaran diferents punts amb productes de marxandatge de la campanya.

Tots som Balaguer, tots som comerç.

 

PROGRAMA:

-    A les 19.00 h passejada amenitzada pels espectaculars TRAPS per diferents carrers de la part nova de la ciutat.

-    A les 19.30 h presentació de la nova campanya de dinamització comercial de Balaguer a la font de la plaça Pau Casals. A continuació, hi haurà un photocall amb els Traps per a tothom que vulgui fer-se una foto.

-    A les 20.45 h passejada amenitzada pels espectaculars TRAPS pels carrers del Centre Històric.

-    A les 21.00 h cercavila musical amb l’Apocadixie Cotton Pickers pels carrers de la part nova.

-    A les 21.00 h presentació de la cançó del comerç Balaguer, a càrrec d’en Josep Tarrós, Sussana Nieto, Edurne López i Miss Maria Sweet, a la cruïlla entre el carrer Barcelona i el carrer Sanahuja.

-    A les 21.00 h exhibició de swing a la plaça del Pou, amb el grup Swing Noguera.

-    A les 21.30 h actuació del Coro Aire Flamenco de Balaguer, pels carrers del Centre Històric.

-    A les 22.00 h actuació del grup La Bruixa Stress, amb concert acústic, a la cruïlla entre el carrer Barcelona i el carrer Sanahuja.

-    A les 23.00 h cercavila musical amb l’Apocadixie Cotton Pickers pels carrers del Centre Històric.

Durant la vetllada, hi haurà degustacions gastronòmiques per tot el centre comercial  històric. Amenitzaran la nit els dj Edu,al carrer Major, i DryToday, al carrer d’Avall.
També per la part nova  podreu gaudir de la variada restauració que us ofereix la ciutat de Balaguer.

Per la seguretat de tothom, porteu mascareta i respecteu les distàncies. Siguem respectuosos tots plegats.