Reixos 2021

Vols parlar amb els Reixos o les Patgesses?

Donada la incidència i incertesa provocada pel darrer brot de COVID-19, aquest 5 de gener, es podrà seguir l'arribada dels Reixos per múltiples plataformes.

A partir de les 18 h s'emetrà, tant pel canal de youtube de la Paeria com per Balaguer TV, el moment en què Melcior, Gaspar i Baltasar arriben al municipi. A continuació, es podrà veure un recull de tots els moments màgics que s'haurà viscut a la ciutat durant les festes com per exemple la visita dels escolars al casal Lapallavacara per saludar a les Patgesses, la recollida de cartes per part de la Missatgeria dels Reixos o el Casal de Nadal. Aquest recull estarà presentat per la Polsim, encarregada de fer arribar la màgia a la ciutat i que des del dia 5 de desembre és a Balaguer. Finalment, tancaran l'emissió audiovisual els discursos tant de Reixos com de Patgesses i serà en aquest moment on aquests primers respondran les preguntes que les balaguerines els hagin fet fins al dia 4 de gener a través del hashtag #reixosbalaguer a instagram, twitter i facebook o a través de les entrevistes que BalaguerTV farà durant els esdeveniments nadalencs.

D'altra banda, al voltant de les 18:10 es podrà veure com l'Estel d'Orient es posa sobre Sta. Maria i com els Reixos s'hi apropen caminant per la Muralla. A partir d'aquest moment, aquests i les Patgesses, es passejaran per tots els barris de la ciutat de manera separada per tal que les famílies els puguin veure des de balcons i finestres. Pels carrers, també es podrà veure els membres de la Missatgeria de Reixos que acabaran de recollir les cartes que la canalla més tardanera encara no hagi entregat. Aquests, trucaran a tots els timbres de les cases amb els balcons i finestres il·luminats per tal d'assegurar-se que tothom té la seva carta entregada.

Les xarxes socials també tindran presència durant el vespre del dia 5, ja que els Reixos i tots els personatges que treballen amb ells, estaran emetent contingut per instagram, twitter i facebook i es podrà seguir a través del mateix hashtag amb el qual s'anima a les famílies a enviar-los imatges, comentaris i preguntes: #reixosbalaguer.

Per últim, Ràdio Balaguer ha preparat durant aquests dies, unes càpsules informatives per explicar tot el relat de Reixos, aquest any, a la ciutat de Balaguer.

 

Reixos mags