Centre d'Interpretació de l'Or del Segre

A l'estiu l'or el busquem al riu

Taller d'iniciació a la recerca d'or al riu.

TOTS ELS DIMECRES I DISSABTES DEL 15 DE JUNY AL 15 DE SETEMBRE DE 2022

De 11.00 a 13.00 h

Cal reserva prèvia. Places limitades.

Adults 8 €/ Menors de 16 anys 5 €

Més informació i reserves a www.museucn.com

" A l'estiu l'or el busquem al riu" és una activitat adreçada a tot tipus de públic, sobretot el familiar, que pretén donar a conèixer una activitat única, emocionant i molt divertida com és el de la recerca de partícules d'or a la llera del riu Segre.

El punt de trobada és el Centre d'Interpretació de l'Or del Segre per recollir el material necessari pel taller i, tot seguit, es baixa a la llera del riu on, els nous buscadors d’or, coneixeran la història de l'explotació d'aquest metall al riu Segre i aprendran la tècnica manual per poder-les extreure. Al final de l'activitat es podran endur totes les que trobin dins d’un vial de plastic que facilitarà el personal del Centre.

Les visites, que tenen les places limitades i necessiten reserva prèvia, es fan els dimecres a les 11 h i els dissabtes a les 18 h al preu de 8 € els adults i 5 € els menors de 16 anys.
Si és necessita més informació només cal adreçar-se al telèfon 973 448 668, al correu electrònic ordelsegre@balaguer.cat o a la web www.museucn.com.

Iniciaci a la recerca d'or