Cinema

Cicle Gaudí de cinema: Sentimental

Dia: divendres 14 de maig de 2021

Hora: 20.15h

Lloc: sala d'actes de la Paeria

Preu: 4,5€

 

BALAGUER continua apostant pel CINEMA CATALÀ a través del CICLE GAUDÍ DE CINEMA
La productora Laia Bosch del film SENTIMENTAL participarà en un debat col·loqui després de la projecció de la pel·lícula

La Paeria de Balaguer continua donant suport a les produccions catalanes de cinema a través del conveni de suport a l’Acadèmia de Cinema Català. Un conveni que la Paeria va signar el setembre de 2018 i que ha aportat a la ciutat la projecció de més d’una vintena de títols de pel·lícules i documentals de producció catalana a un preu reduït i d’estrenes molt recents a la Sala d’Actes de la Paeria, a més de la participació en alguns casos, de l’equip artístic o de producció de la pel•lícula que s’ha projectat. Precisament, aquest serà el cas de la pel•lícula que es projectarà aquest proper divendres 14 de maig a ¼ de 9 del vespre, SENTIMENTAL, amb la presència i participació en el col·loqui de la productora executiva del film, Laia Bosch.

Laia Bosch Pujol, natural de Menàrguens (la Noguera), va estudiar comunicació audiovisual a Barcelona i després va realitzar el curs de direcció d’actors a EICTV. La seva trajectòria professional va començar a Messidor Films i Imposible Films com a coordinadora de producció i postproducció en els llarg metratges Ficció i Diario Argentino. Va continuar com a coordinadora de l’equip de guió a les sèries Llàgrima de sang i L’anell per la cadena de televisió de les Illes Balears IB3. Coordinadora de producció i postproducció a Imposible Films des de l’any 2011 dels llarg metratges Una pistola en cada Mano, Volare, Another Me, Marsella, Truman guanyadora del Goya i Forqué a la millor pel·lícula. Line producer de la sèrie de 6 capítols Félix (2018) produïda per Imposible Films per Movistar dirigida per Cesc Gay. La seva feina continua com a productora executiva del documental ‘Pa’tras ni pa tomar impulso’ i de la última pel•lícula de Cesc Gay SENTIMENTAL, 2020.

SENTIMENTAL és una pel•lícula dirigida per Cesc Gay i interpretada per Javier Cámara, Belén Cuesta, Ana Griselda Siciliani i Alberto San Juan, amb cinc nominacions als Goya, vuit als premis Gaudí, quatre a Feroz, entre d’altres.  La primera pel·lícula de Cesc Gay, després de l’èxit de Truman (2015) és una reflexió sobre la vida en parella i la sexualitat que tracta amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.

El cartell del Cicle Gaudí de Cinema fins a finals de temporada el completaran: el 21 de maig LA VAMPIRA DE BARCELONA, l’11 de juny la pel·lícula - documental MY MEXICAN BRETZEL i el 30 de juliol NO MATARÁS.

Totes les pel·lícules tenen lloc en divendres a ¼ de 9 del vespre a la Sala d’Actes de la Paeria de Balaguer i el preu de l’entrada és de 4,50 €, amb diversos descomptes, entre altres per a gent jove, amb el Carnet Jove.

Cartell