Inscripció Petit Art Estiu 2021

La Paeria de Balaguer vol garantir que durant el període d’estiu els infants de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats de lleure educatiu. Amb aquesta finalitat organitza els Petit Art Estiu.
Així doncs a partir d’un centre d’interès que anirà guiant les diferents activitats es treballaran, entre d’altres: les arts plàstiques, el teatre, el ball, la descoberta de la ciutat i el seu entorn.
Petit Art Estiu és un conjunt d’activitats culturals, artístiques i de lleure adaptades al nou context d’emergència sanitària i a les necessitats de les famílies, vetllant sempre pel compliment de les mesures d’higiene i seguretat que s’exigeixen en cada moment.

Dirigit a nens i nenes de 3 a 5 anys.

Horari: de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h

Hora d'acollida: de 8.00h a 9.00h, prèvia inscripció.

Accés: s'utilitzaran les dues portes d'entrada al Casal Lapallavacara. S'informarà als participants quina porta hauran d'utilitzar.

S'admetran inscripcions fins a les 10.00h del dijous anterior del començament de cada setmana, sempre que hi hagi places lliures.

No es considerarà feta la inscripció fins que s'hagi fet el pagament online mitjançant passarel·la segura amb el TPV virtual.

Els infants amb necessitats especials han de fer la inscripció per a qualsevol dels torns o setmanes, abans del 18 de juny de 2021.
El número de places reservades per a infants amb necessitats especials anirà a criteri de la direcció de les estades a les que s’inscriu.

SETMANA 1 (28 juny - 2 juliol)    13 de 40 places
SETMANA 2 (5 juliol - 9 juliol)    2 de 40 places
SETMANA 3 (12 juliol - 16 juliol)    2 de 40 places
SETMANA 4 (19 juliol - 23 juliol)    14 de 40 places
SETMANA 5 (26 juliol - 30 juliol)    20 de 40 placesPare / mare / tutor/a
Persona autoritzada a recollir l'infant
Documents a adjuntar
  • Tarja sanitària
  • Calendari vacunes
  • En cas de nombrosa o monoparental, carnet
Preu total:


El pagament s'efectuarà exclusivament amb targeta de crèdit / dèbit

Els retorns, devolucions i cancel·lacions es regiran per l'article 221 de la Llei General Tributària 58/2003.