Llars d'infants municipals

BENVINGUTS I BENVINGUDES!!!

Les llars d'infants municipals de Balaguer són centres de caràcter públic que depenen de la Paeria de Balaguer i tenen el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

És un espai per compartir i descobrir; un espai per créixer i per viure; un lloc pensat pels infants de 4 mesos a 3 anys.

Aquesta és una etapa educativa molt important, ja que el desenvolupament posterior es basa en les experiències que els nens i nenes adquireixen durant aquests primers anys.

A l'escola trobareu un equip de mestres i educadores especialitzades en l'educació dels més petits que tenen com a base de funcionament el treball en equip, sense oblidar la importància i el benefici de compartir amb les famílies i els infants les descobertes i aprenentatges dels més menuts.

La funció educativa es duu a terme amb una estreta comunicació amb els pares, oferint a tots els alumnes les mateixes possibilitats, donant resposta als diferents interessos, capacitats i ritmes de treball, i impulsant el gust d'aprendre per aprendre per tal d'arribar a l'educació integral del nen desenvolupant totes les seves capacitats, seguint la metodologia de la pedagogia activa i globalitzadora i tenint sempre present el joc, perquè, tal i com diu Piaget, "el nen, jugant, elabora i desenvolupa les seves pròpies estructures mentals".


Llar d'infants Patufet

LLAR D'INFANTS PATUFET
Carrer de Jacint Verdaguer, 1
Tel. 973 447 419
Facebook - facebook.com/Patufetbalaguer

Llar d'infants Putxinel·lis

LLAR D'INFANTS ELS PUTXINEL·LIS
Carrer Verge de Montserrat, 23
Tel. 973 449 539
Facebook - facebook.com/Putxinel.lisbalaguer