Benvinguts al portal web:
La Xemeneia Espai de Dansa Moviment i Creació

OFERTA FORMATIVA


PRE-DANSA I (P3)
Per a la sensibilització de la dansa. Els nens i nenes aprenen d’una manera lúdica a expressar-se a través del moviment i la psicomotricitat. Potenciem la creativitat i l’expressió corporal aprofitant la naturalesa del moviment de l'infant en aquesta edat.

 

PRE-DANSA II (P4 - P5)
Els nens i nenes, en aquesta edat, ja comencen a descobrir que el seu cos és capaç de fer moltes altres coses. Amb la Dansa Creativa, a part de potenciar la creativitat i l’expressió corporal, comencen a definir els moviments i a estructurar-los rítmicament en l’espai.

 

DANSA CLÀSSICA  (des de 1r de primària)
En els 8 cursos de la formació elemental, l'alumnat de Dansa Clàssica, a part dels exercicis en moviment que ens porten a l’aprenentatge de la dansa, també desenvolupen la coordinació, flexibilitat, elasticitat, ritme, agilitat, força, resistència, equilibri i eix postural. A més a més també té beneficis psicològics ja que ens enriqueix socialment, redueix l’estrès i l’ansietat a través del ritme de la música, ja que podem expressar les nostres emocions i canalitzar l’adrenalina.

CLÀSSIC AVANÇAT
Adreçat a tots aquells alumnes que ja han assolit sobradament tots els nivells bàsics de la Dansa clàssica i que volen continuar millorant i enriquint-se dins d’aquest món.

 

DANSA MODERNA - JAZZ I CONTEMPORÀNIA (joves i adults)
Ens introduïm en els conceptes bàsics de la dansa moderna i contemporània des de la relaxació i el plaer del moviment per l’espai. Dirigit a totes aquelles persones que volen endinsar-se al món de la dansa, oferint-los la possibilitat de conèixer i experimentar els beneficis corporals, sensitius i expressius de la dansa contemporània i moderna.

 

DANSA URBANA / HIP-HOP
El Hip-Hop es balla amb moviments y passos coreografiats en els que tenen protagonisme els braços i el tronc. Són moviments secs, atrevits i suggerents. A més a més si es practica en una escola de dansa aprenen la tècnica real d’aquest estil de dansa.

 

DANCELaX & MOVIMENT/GIM
Dilluns, dimarts, dimecres, dijous de 21.00h a 22.00h

Adreçat a totes aquelles persones que d'una manera lúdica i divertida volen aprendre diferents tipus de dansa.
DANSLaX & MOVIMENT/GIM és un format de classe de condicionament físic que combina diferents tipus de ball amb interval i entrenament de resistència per a un entrenament rítmic de tot el cos.

 

BALLS DE SALÓ
Dissabte de 20.00h a 21.00h

Adreçat a totes aquelles persones que vulguin gaudir d'una activitat divertida en parella, aprenent diferents balls com txa-txa-txa, pas doble, foxtrot, swing, tango...

 

SALSA / BACHATA
Dissabtes de 21.00h a 22.00h
Per gaudir dels ritmes llatins en parella.